< Tilbage

Bon My Love udtaget til hingstekåringen i det tyske Oldenburg Verband. 19-11-2022 - 09:36

Allerede som føl gjorde den ædle og velgående Bonds søn sig særligt bemærket. Han blev tildelt elitepremium award til følskuet og blev til elitefølauktionen i Oldenburg Verband det dyreste hingsteføl. 

Hans mor elite- og brilliantringshoppen Escada (San Amour x Dream of Love) har avlet en række top auktionsføl, samt succesfulde sportsheste. 

 

Familien Fügel fra Saterland i Tyskland har avlet igennem generationer på hoppestammen og har opnået bemærkelsesværdige resultater. 

 

Bl.a. har datteren Escalove (For Romance x Escada) aflagt den bedste rideprøve i Holland i forbindelse med sin kåring. Hun er efterfølgende placeret som nr. 2 i PAVO Cuppen. 

 

Hoppestammen har bl.a. leveret de kårede hingste Rohdiamant og Royal Diamond, der begge har konkurreret på internationalt Grand Prix niveau. 

 

Bon My Love har stået i vores stald siden han var føl. 

 

Frem imod forbesigtigelsen har vores team med Stephanie Adstofte som ankerkvinde forestået den daglige træning. Den har bestået af lange gåture i skoven, vandbåndstræning hos Healty Horse, longering samt måske vigtigst af alt - masser af frisk luft og foldtid. 

 

Han har taget træningen med en super attitude og har været let og ukompliceret at arbejde med. 

 

Dygtige Christian Springborg har været forbi et par gange og har bl.a. løbet med ham. 

 

Så vi syntes, at vi var rigtigt godt forberedte til forbesigtigelsen. 

 

Efterhånden som dagen skred frem blev den unge hingst mere og mere spændt over omgivelserne og alle de nye ting. Bl.a. blev han utryg ved de andre hingste og vi havde udfodringer med at fremviste hans gode skridt afspændt. 

 

Så vi besluttede, at lade ham blive på hingstestationen hos Paul Schockemouhle, hvor Christoph, Eva og Christin vil hjælpe ham med at kunne håndtere de mange indtryk, det kræver at komme til hingstekåring. 

 

Vi er super stolte over det dygtige arbejde, der indtil nu er lagt i den unge hingst, og som giver et solidt grundlag for hans fremtidige karriere. 

 

Se ham fra forbesigtigelsen HER:

< Tilbage