< Tilbage

Maria og Best of Mount st. John OLD fik en forrygende stævnestart på 2023. 09-01-2023 - 14:53

Vores højtpræmierede hoppe Best of Mount st. John OLD (Furst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall) startede i 7 års finalestævnet på Blue Hors i efteråret. Da hun p.g.a. et spark på folden var ude af træning i flere måneder over sommeren, var det en lidt stor mundfuld for hende og hun manglede i høj grad den fornødne styrke. 

For at teste den aktuelle form og for at give hende lidt selvtillid havde vores dygtige rytter Maria Falkner Hansen meldt hende til start i en MB0 på Helsinge Rideklub. 

 

Det blev en fin tur med flotte højdepunkter og plads til forbedring i changementerne til højre. Men det er jo netop derfor vi øver os og der er som altid forskel på den daglige træning og på at komme i byen. 

 

Ridtet blev bedømt til 73.718% og parret kom hjem med en flot rød sløjfe. 

 

Se det fine ridt HER: 

 

I den kommende uge drager Rose Marie Bang Henriksen med Bourani (Bordeaux x Don Davidorf x Sandro Hit) og Maria Falkner Hansen med Dollar Girl (De Niro x San Amour x  Donnerhall) til landsstævnet i Esbjerg. Her skal der prøves kræfter med Prix st. Georg og Intermedierre I. 

 

I ugen efter er der C-stævne på Heslegård og der kommer vi til start med MSJ Q (Quentensprung x Bordeaux x Sir Donnerhall), HP Tiramisu (Fürstenball x Florencio x Rubinstein) og Best of Mount st. John OLD ( Furst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall). 

< Tilbage