< Tilbage

Bon My Love havde en forrygende flot debut til hingsteshowet i Vechta. 12-02-2023 - 09:30

Vores flotte 3 års hingst Bon My Love (Bonds x San Amour x Dream of Love) havde sin debut til det flotte og prestigefyldte Helgstrand/Schockemöhle hingsteshow. 

 

Hele 55 hingste stod på startlisten og vi var naturlivis meget stolte over, at have både Total Hope OLD og vores unge nykårede hingst med i det fornemme selskab. 

Bon My Love er indkøbt som føl til HPhorses. Vi er meget store fans af hoppelinjen, der stammer direkte fra Rohdiamant og Royal Diamond. Der er en fantastisk ridelighed og vilje til at arbejde - egenskaber vi sætter meget højt. Hans mor elite- og brilliantringshoppen Escada er så betagende og hvem ville ikke gerne have sådan en stjerne i stalden. Bon My Love er opdrættet af tyske Theo Fugel.

 

Den unge hingst er henover vinteren forberedt til forbesigtigelsen, hvor han opnåede adgang til hingstekåringen i Oldenburg Verband. Det er foregået stille og roligt og varetaget af vores dygtige medarbejdere Stephanie Adstofte og Julie Borgtoft. 

 

Efter forbesigtigelsen har han stået på hingstestationen Paul Schockemöhle, hvor de er blevet så begejstrede for ham, at de har købt halvdelen. I ugen op til kåringen fik han desværre lidt feber og blev behandlet for dette. Derfor var det desværre ikke muligt at stille ham til hovedkåringen. Forbundet stillede istedet med Sleppinghof og Bernhard Troben på stationen og her opnåede han kåring. 

 

Det var derfor med stor spænding, at han skulle fremvises under rytter til det store hingsteshow. Han rides i det daglige af amerikanske Brandi Taylor Roenick. Hun elsker at ride ham og hun havde den allerbedste følelse, da hun red ind i den store opvisningshal. Det kan være noget af en mundfuld ikke mindst for en 3 års hingst, der ikke har så mange oplevelser med i bagagen. 

 

Et par meter inden hallen spærrede han øjnene op og så oplevede Brandi, at han signalerede til hende - bare rolig den klarer vi. Og det gjorde de og med stor stor kvalitet. Vi er så stolte - Brandi med verdens største smil hele vejen rundt og en 3 års hingst, der viste sig fra sin allerbedste side. 

 

Se fremvisningen HER:

 

Han bliver også vist frem på mandag i Verden og så glæder vi os meget til at have ham hjemme på besøg til vores åbne hus den 8. april. 

 

 

< Tilbage