< Tilbage

Når man har en armene over hovedet weekend. 27-02-2023 - 12:26

Det er ingen hemmelighed, at "vores" rytter Maria både er dygtig, flittig og aldrig springer over hvor gærdet er lavest. Altid er hun på opgaven og i denne weekend hed den at give hestene stævnerutine. Med et af Frederiksværk Rideklubs gode stævner i baghaven, så kørte vi afsted med 5 af vores sportsheste. Vores unghesterytter Stephanie Adstofte stod bi hele weekenden og alle heste stod klar til Maria i den absolut bedste udgave af sig selv. 

I LA1 havde MSJ Q (Quentensprung x Bordeaux x Sir Donnerhall) en flot debut med et ridt til 74.63%

 

Se ridtet HER: 

 

I samme klasse havde Lorna Caledonia (Vitalis x Royal Dance x Ramino) også sin debut med et ridt til 75.741%

 

Se ridtet HER: 

 

De 2 fem års heste sluttede som henholdsvis nr. 1 og 2 i klassen. Som en ekstra bonus så venter Lorna Caledonis føl via embryo transfer med MSJ Q her i 2023. Derudover venter hun også et føl efter Fürstenball. 

 

I MA1 startede Maria Dollar Girl (De Niro x San Amour x Donnerhall). Parret fik et ridt til 71.806% og en flot 1. plads.

 

Se ridtet HER: 

 

I søndagens MB2 startede Maria hopperne Best of Mount st. John OLD (Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall) og HP Tiramisu (Fürstenball x Florencio x Rubinstein)

 

Best of Mount st. John OLD er iøvrigt søster til MSJ Q og kommer fra Emma Jane Blundells stutteri i smukke Yorkshire - England. Hun gik en fornem flot tur til 75.132% og vandt klassen. Vi venter et føl efter Vitalis via embryo transfer på hende. 

 

Se ridtet HER:

 

HP Tiramisu er vores datter Roses hest og hun har stået for hendes uddannelse indtil nu. Da Rose har travlt med sin anden hest Bourani og et krævende arbejde har Maria overtaget tøjlerne og det gør hun fremragende. Parret havde deres debut i MB2 med et ridt til 73.553% og en flot 2. plads. 

 

Vi venter et føl efter Vivaldon via embryo transfer her i 2023. 

 

Se ridtet HER: 

 

I Prix st. Georg havde Maria weekendens sidste start på Dollar Girl og det blev til et ridt uden fejl, som blev honoreret med 70.395%

 

Se ridtet HER:

 

Næste weekend går turen til Helsinge Rideklub med hestene MSJ Q, Dollar Girl, HP Tiramisu og Bourani, 

< Tilbage