< Tilbage

2 røde sløjfer i Hundested. 26-03-2023 - 06:46

Lørdag gik turen til Elleslettebjerggård i Hundested. Her holder Rideklubben Hundested til. Det er første gang, at vi rider stævne her, men bestemt ikke sidste gang. 

 

Søde og imødekommende mennesker overalt og hvor så der bare godt ud. Alt spillede og det var en stor fornøjelse, at nyde de mange forårsblomster og smilende ansigter. 

I dagens LA1 klasse havde vi taget vores powerhorse MSJ Q (Quentensprung x Bordeaux x Sir Donnerhall) med. Den 5 årige hingst er et festfyrværkeri af overskud, charme og udstråling og ikke mindst 3 super gangarter. 

 

Vi har brugt den seneste tid på at tage ham med i  byen, så han kan bliver fortrolig med andre omgivelser og vi kan bruge alt hans overskud på den bedste måde. 

 

Det lykkedes også i dag, hvor han gik en meget flot tur med en bedømmelse til 73.889%

 

Se ridtet HER:

 

Vores 8 årige hoppe Dollar Girl (De Niro x San Amour x Donnerhall) har efterhånden et meget fornemt generalieblad. I dag vandt hun Prix st. George med en bedømmelse til 72.237%. Den talentfulde hoppe udvikler sig med stormskridt og i træningen behersker hun flot 2 serier og mindre etterserier. Sikken en hest for fremtiden.

 

Se ridtet HER:

 

Det var en dejlig dag og hvor er vi bare taknemmelige for at have så fantastiske medarbejdere, der får det hele til at lykkedes. 

< Tilbage