< Tilbage

Sammen kan vi bestige de højeste bjerge. 30-08-2023 - 15:17

Lørdag havde vi den store glæde at få besøg af Dansk Varmblods region 4. Sikken en flok og hvilket kæmpe engagement, vi blev mødt med. Vores dygtige avler i region 4 Heima Poulsen havde med stor entuiasme fyldt bussen med 51 passionerede hestemennesker og med mange på venteliste. 

 

I denne tid, hvor der med rette lyses på hestevelfærd er det dejligt at opleve glæden og stoltheden over at avle heste, og særligt den store kærlighed til dem, som lyste ud af vores gæster. 

 

Vi syntes, at tiden indbyder til, at vi rykker tættere sammen, lærer af hinanden og frem for alt viser et sundt og godt manegement omkring hestene. 

 

Jeg bliver ked af, at opleve de mange barske kommentarer på sociale medier, hvis der ikke er grund til det. Vi har alle et stort ansvar for at gribe ind, hvis vi oplever forhold, som ikke er i hestens tarv og reagere seriøst på det. Jeg er helt sikker på, at det er en meget lille gruppe, der ikke har et enormt stort fokus på at passe på hestene. Lad os arbejde på en seriøs dialog og holde denne konstruktiv. Vi kan alle blive klogere og dygtigere, men jeg tænker ikke, at en skinger tone motiverer positivt i denne retning.  

 

Et arrangement som dette, hvor vi mødes på tværs af landet bidrager til at bygge bro og til at gøre os alle klogere. 

Vi fremviste ialt 34 heste og havde opdelt dem i hoppefamilier, så der blev vist alt fra føl til hopper på lilleturs niveau. 

 

Dagen var fyldt med tonsvis af spørgsmål og spændende dialoger og vi følte os utroligt priviligerede at få mulighed for at vise vores stutteri og hesteavl frem til denne flok af hesteentuaster. 

 

Nyd denne video af vores 3 årige hoppe HP Elfentraum OLD (Fürstenball x Diamond Hit x De Niro) med vores rytter Maria Falkner Hansen sammen med hendes halvbror den 4 årige HP Viard (Vitalis x Diamond Hit x De Niro) ejet og redet af Cathrine Laudrup-Dufour. 

 

Se videoen HER: 

 

Vi er ved at forberede 2 af vores unghingste til forbesigtigelsen og de kan ses her:

HP For Magic (For Romance x Desperado x Sandro Hit) - se video HER:

HP Freeman (Fürstenball x De Niro x San Amour) - se video HER: 

< Tilbage