< Tilbage

Total Hope OLD og Isabel Freese skriver norsk dressurhistorie til EM i Riesenbeck med en 10. plads i kürfinalen. 13-09-2023 - 10:07

Vi har set utroligt meget frem til EM i Riesenbeck og var så stolte over, at norske Isabel Freese havde kvalificeret Total Hope til at kunne deltage. 

 

Forventningerne og håbet var store, men vi havde aldrig turdet håbe på de utroligt flotte ridt og det fuldstændigt fantastiske kürresultat, som ekvipagen kom i mål med. 

 

Samtidigt var der afkom efter både Fürstenball og Vitalis med i finalen og med en hingst i top 10 og 2 afkom iblandt de allerbedste heste i Europa, så vil stoltheden og glæden ingen grænser kende. 

 

Heiline`s Danciera (Fürstenball x De Niro) med Carina Cassøe Crüth endte som nr. 8 og Vayron (Vitalis x Gloster) med Daniel Bachmann som nr.  17. 

Total Hope OLD og Isabel Freese havde flotte ridt i Grand Prix og i Grand Prix Special og kvalificerede sig direkte til kür finalen. 

 

Se Grand Prix ridtet HER: 

Se Grand Prix Speciel ridtet HER:

 

Isabel Freese blæste os alle bagover med et ridt i verdensklasse og vi havde helt åndenød undervejs. 

 

Jeg kan slet ikke finde ord for, hvor fantastisk et arbejde Isabel og hendes groom Christin gør og jeg er dybt dybt taknemmelig. 

 

Se det flotte ridt i kür finalen HER: 

 

Nu krydser vi fingre for at de kommer hele vejen til Paris. 

 

< Tilbage