< Tilbage

Flotte ridt i Helsinge Rideklub. 23-10-2023 - 13:24

Vores myreflittige rytter Maria Falkner Hansen havde taget turen med 3 af vores heste til Helsinge Rideklub for at give dem noget mere stævneerfaring. 

 

Vi er heldige, at være omgivet af flere rigtigt velfungerende rideklubber og som giver os mulighed for at give vores sportsheste vigtig stævneerfaring og uddannelse. 

De 2 femårs heste MSJ Q (Quentensprung x Bordeaux x Sir Donnerhall) og Lorna Caledonia (Vitalis x Royal Dance x Ramino) var til start i LA1. 

 

De er begge født i England/Skotland og tog turen sammen til Danmark. Efterfølgende har de haft en flot karriere, idet MSJ Q er kåret i såvel Dansk Varmblod som i Oldenburg Verband og Lorna Caledonis er tildelt Oldenburger Mainpremium og deltog i championatsfinalerne som 4 års på Blue Hors. 

 

De bærer begge fornemt blod, idet MSJ Q er trukket på Gesine linjen, og er bl.a. nært beslægtet med For Romance, Fasine, Feinrich, Fürstin Gesine og en lang række kårede hingste og top sportsheste. Lorna Caledonia er bl.a. søster til Super Mario, der er aktuel på Grand Prix niveau og hans mor er søster til bl.a. Sandro Hit, Diamond Hit og Royal Hit. 

 

Klassen blev vundet af MSJ Q med Lorna Caledonia på 2. pladsen. 

 

Se MSJ Q HER: 

 

Se Lorna Caledonia HER: 

 

Vi havde også taget Roses vidunderlige HP Tiramisu (Fürstenball x Florencio x Rubinstein) med til start i MA1. Det var hendes debut på dette niveau og hun endte med et ridt til 71.528%

 

Se HP Tiramisu HER: 

 

Som altid blev de flittige indsatser belønnet og vi glæder os til fremtiden med de talentfulde heste. 

 

 

 

< Tilbage