< Tilbage

Når håb og drømme går i opfyldelse. 13-12-2023 - 06:10

Avl tager lang tid - faktisk mange år og oftest et helt liv. 

 

Vores avlsmål er at avle heste i den højeste kvalitet, baseret på nogle af Europas bedste hoppefamilier og med udgangspunkt i en sund og naturlig opvækst, og et horsemanship baseret på tillid og god tid til den enkelte hest. 

 

Der fødes hvert år imellem 10-20 føl på vores stutteri og årgang 2021 er så småt ved at tage hul på voksenlivet. 

I flokken af hingsteplage valgte vi 4 ud, som efter vores opfattelse tegnede rigtigt godt. 

 

De blev fremvist til forbesigtigelsen i det tyske Oldenburg Verband, hvor vi igennem en årrække har avlet med stor succes. 

 

Alle 4 unghigste viste sig flot til forbesigtigelsen og vi fik udtaget 2 af hingstene til kåring i Ankum den 20. og 21. januar. 

 

HP For Magic (For Romance x Desperado x Sandro Hit) er trukket på Fürstenballs hoppestamme og bliver han kåret er aftalen, at han bliver stationeret hos vores mangeårige samarbejdspartner Paul Schockemouhle i Tyskland. 

 

Hans mor var resevesieger til eliteskuet i Rastede med en fornem flot rideprøve og hun er B-hest i dressur under vores dygtige rytter Maria Falkner Hansen. Hendes mor er helsøster til 2 internationale Grand Prix hingste, Sieger Hit og Silver Back. Sieger Hit var fløjhingst i såvel Dansk Varmblod og det tyske Oldenburg Verband. Hans oldemor er helsøster til Fürstenballs mor.

 

Så vores forventninger er store og vi holder vejret og krydser ALT. 

 

Se HP For Magic HER:

 

Vores anden kåringsaspirant er HP Valparadiso (Vitalis x Bonds x San Amour). Hans mor var årets hoppeføl i tyske Lienen på tværs af alle avlsforbund. Hun blev til sin kåring oprangeret som årgangens 3. bedste hoppe til Herwart von der Decken shovet i Verden. Hun har ligeledes aflagt en fornem rideprøve og fungerer nu meget succesfuldt som avlshoppe hos os. 

HP Valparadiso er tilmeldt auktionen under kåringen. 

 

Se HP Valparadiso HER:

 

De 2 sidste hingste blev ikke udtaget og er nu vallakker. Det er naturligvis kun de allerbedste hingste, der har alt det der skal til for at blive en succesfuld avlshingst. Resten bliver forhåbentligt fantastiske rideheste. 

 

Se HP Glorious Gold (Glamourdale x Damon Hill x Fürst Romancier) HER:

 

Se HP Freemann (Fürstenball x De Niro x San Amour) HER:

 

Begge disse hingste er klar til en sportslig karriere og er til salg. 

< Tilbage