< Tilbage

Total Hope OLD og Isabel Freese udtaget til at repræsentere Norge til OL i Paris. 07-01-2024 - 08:12

Vores dreamteam har gjort det umulige muligt.

Fra vi købte en halvpart i Total Hope da han var 5 år og til i dag, hvor han er placeret som nr. 16 på verdensranglisten er der gået så utroligt mange dygtige indsatser. Det bedste team bestående af Isabel Freese, Christin Geske, Holga Finken, dyrlæge og beslagsmed og ikke mindst et tillidsfuldt samarbejde med hingstestationen omkring hans karriere som avlshingst, har understøttet parrets vej til stjernerne. 

 

For mit eget vedkommende, så føler jeg mig så helt utroligt heldig og ikke mindst priviligeret. Fra at drive et mindre hobby stutteri til at eje part i en hingst, der skal konkurrere på højeste niveau er ikke en selvfølgelighed og for mig en kæmpedrøm, der går i opfyldelse. 

 

Jeg er på alle måder meget taknemmelig over det tillidsforhold og det samarbejde jeg har med hingstestationen i Mühlen og med Paul Schockemohle. For at lykkedes sammen, så kræver det indsigt, tillid og vilje. 

 

Isabel Freese og Christin Geske manegerer hver eneste dag vores top atlet på allerbedste måde. På fold, i terrænet og med træning af Holga Finken. Jeg sætter stor pris på et engagement i særklasse, som har båret resultaterne ,der nu er i verdensklasse.

 

Nyd Total Hope fra kürfianlen i Riesenbeck HER: 

< Tilbage