< Tilbage

En kold fornøjelse på hjertevarme Vestegnen Rideklub. 08-01-2024 - 10:02

Vi har haft en hård weekend med sprungne vandkopper, hård frost og masser af sne. Så meget desto større var glæden ved at deltage med vores skønne heste til C-stævnet på Vestegnens Rideklub. 

Der var meldt 3 heste til start og vi vovede os ud på de vinterramte veje og -18 grader. Vi må virkeligt tage hatten af for de gæve og storsmilende mennesker på Vestegnen. Der var godt humør og hjælpsomhed udover alle grænser. TAK for Jer. 

På grund af vejret var der mange frameldinger og det var nogle usædvanligt friske heste vi havde til start. 

 

Vores HP Viva Gold (Vitalis x Damon Hill x Fürst Romancier) havde sin MB debut efter 1.5 års stævne pause. Det var så fin en tur og den blev honoreret med 68.59% og en 1. plads. 

 

Se ridtet HER:

 

Maria Falkner Hansen havde Roses HP Tiramisu (Fürstenball x Florencio x Rubinstein) til start i MA1. Det var et meget frisk ridt og desværre indsneg der sig nogle fejl i galopprogrammet. 

 

Se ridtet HER: 

 

Rose havde Bourani (Bordeaux x DonDavidorf x Sandro Hit) til start i Intermedierre I. De havde så flot en tur og sluttede lige efter en landsholdsrytter og en berider - så der var store smil over det flotte resultat. 

 

Se ridtet HER: 

 

Tak til Vestegnens rideklub for Jeres entuasme og enorme imødekommenhed. 

 

< Tilbage