< Tilbage

Når hesteavl bliver hjerteblod. 22-01-2024 - 13:18

Mange måneders arbejde var gået forud for hingstekåringen i det tyske Oldenburg Verband. Vi var lykkedes med at få udtaget 2 unghingste og endda hingste, som vi selv har avlet og taget hånd om lige fra de blev født på vores stutteri. 

 

Det er en helt særlig oplevelse og en stor stolthed, at opnå så flot en anerkendelse. 

Særligt vores unghingst efter For Romance x Desperado x Sandro Hit står vores hjerte nært. Hans mor Magic Moon S er opdrættet af Fürstenballs opdrætter George Sieverding. Hun har et fornemt generalieblad, idet hun var reservesieger til eliteskuet i Rastede og særdeles succesfuld i dressur under vores rytter Maria Falkner Hansen. Hans mormor er helsøster til 2 internationale S-heste i dressur - nemlig Sieger Hit (fløjhingst i Dansk Varmblod og i Oldenburg Verband), samt den kårede Silver Black. Hendes oldemor er helsøster til Füstenballs mor. Alle hopper i 8 generationer bagud er præmierede elitehopper. 

 

Det er svært at bevare objektiviteten omkring hingsten - vi syntes, at han er helt fantastisk. Han opnåede kåring og vil fremadrettet have sin beskelerboks i Mühlen, sammen med vores øvrige hingste Fürstenball, Total Hope og Vitalis. Der findes næsten ikke en tysk hingstestation, der ikke har forespurgt på ham og det er vi utroligt stolte over. 

 

Han er blevet forberedt til kåring hjemme på stutteriet og det er Christian Springborg, Maria Falkner Hansen og Stephanie Adstofte, der har stået for den flotte forberedelse og fremvisning.

 

I forbindelse med hans kåring har han fået navnet First Magic. 

 

Han bliver fremstillet til kåring i Dansk Varmblod ved hingstekåringen i Herning sammen med vores 4 årige hingst Bon My Love (Bonds x San Amour x Dream of Love). 

 

Se First Magic HER: 

 

Se hans mor Magic Moon S HER: 

 

Vores anden hingsteaspirant HP Valparadiso (Vitalis x Bonds x San Amour) gjorde også en flot figur, men kom ikke igennem nåleøjet. Han blev efterfølgende solgt på auktionen til en svensk dressurrytter. 

 

< Tilbage