< Tilbage

Spændende og succesfulde dage i Warendorf. 04-09-2018 - 18:04

Vores vidunderlige 3 års hoppe Best of Mount st. John OLD (Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall) var udtaget til det tyske Bundeschampionat for det tyske Oldenburg Verband på baggrund af hendes flotte resultater til eliteskuet i Rastede.

I klassen for 3 årige hopper og vallakker var der ialt udtaget ialt 15 ekvipager på tværs af de tyske avlsforbund.

 

Vi var utroligt spændte på opgaven, hvor det at skulle ride imod nogle af Tysklands allerbedste unghesteryttere på årgangens bedste heste er lidt af en mundfuld. At komme som dansk rytter på en engelsk opdrættet hest skulle stå sin prøve.

 

Vores dygtige rytter Maria Falkner Hansen rejste allerede lørdag til hingstestationen i Mühlen, for at vænne den unge hoppe til et mere livligt miljø. Her fik hun hver dag dygtig hjælp af Isabel Freese, der selv har vundet Bundeschampionatet flere gange. Isabel er nu i 7. graviditets måned og rider kun Vitalis og en enkelt anden hest nu.

 

Maria og Best of Mount st. John klarede opgaven med bravour. Den unge hoppe vokser i øjeblikket og hun har hen over sommeren ikke været redet så meget, dels pga sin unge alder og fordi hun nu venter 2 føl som embryo transfer.

 

Den første dag sluttede ekvipagen på en 5. plads og gik videre til den endelige finale.

 

I finalen var der iblandt de 6 startende 2 vidunderlige Fürstenball hopper.

 

Best of Mount st. John sluttede på en 5. plads i finalen med karakterne 8.5 i skridt, galop og eksteriør og karakteren 8 i trav og uddannelse. Dette gav en samlet score på 8.3.

 

Se finaleridtet HER:

 

Både finalekvalifikationen og finalen blev vundet af den særdeles velgående og velfungerende Fürstenballhoppe Feingefühl med Farewell III som morfar. Vi så den dejlige hoppe allerede til Herwardt von der Decken shovet i Verden i juli, hvor hun blev oprangeret som reservesieger. Hun vandt efterfølgende Hannoveraner championatet med 9.1 og i Warendorf vandt hun med 9,3.

 

Fürstenball stillede også med hoppen Feymar OLD, som sluttede på en flot 4. plads.

 

Sikken en eventyrlig weekend, hvor vi også havde lejlighed til at besøge Fürstenball selv. Han så fantastisk ud og er nu flyttet tilbage i den nye hingstestald sammen med Vitalis og Fürsten-Look.

 

< Tilbage