< Tilbage

HPhorses og Euro Hingste Sæd i nyt samarbejde. 28-11-2018 - 07:10

Hos HPhorses er kunderne og den gode service omdrejningspunktet for alt hvad vi gør. Derfor har vi nu øget både tilgængeligheden og servicen overfor de mange avlere, der benytter vores hingste. Vi har i mange år haft et fremragende samarbejde med Malene Munk hos Euro Hingste Sæd, som bl.a. har sikret afhentning og udbringning af sæd i weekender og på helligdage.

Dette samarbejde har fungeret forbilledligt og Malene yder en sublim indsats altid. For at give vores mange avlerkunder en endnu bedre service udvides vores samarbejde til nu også at omfatte sædbestillingerne.

 

Malene er en helt utroligt serviceminded person, som altid gør sit ypperste. Dette vil hun nu også i fremtiden gøre overfor vores kunder.

 

Det betyder, at hingstene Fürstenball, Fürsten-Look, Vitalis, Total Hope, De Angelo samt vores 2 unge hingste efter Morricone x Sir Donnerhall x Diamond Hit og De Niro x San Amour x Donnerhall fra 2019 ligeledes kan bestilles via Euro Hingste Sæd og Malene Munk.

 

Det er naturligvis fortsat en mulighed at bestille via HPhorses.

 

Vi glæder os meget til det udvidede samarbejde med Malene og hun vil ligeledes være at finde til vores åbne hus den 6. april, hvor hun glæder sig til at møde de mange sjællandske avlere.

< Tilbage