< Tilbage

Dans med elfer - HP Elfenliebe (Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant)01-12-2018 - 07:52

I byen Wardenburg beliggende  i Oldenburg bor ægteparret Magda og Ewald Grotelüschen og deres avl går generationer tilbage. Deres hoppestamme Elfenblume repræsenterer en perlerække af topheste - både i avl og sport. Ægteparret har rundet de 83 år og passer selv deres betydelige besætning af avlshopper, ungheste og føl.

Af de mest kendte kan nævnes :

Danönchen OLD (S-dressur)

Depardieu (Grand Prix dressur)

Elfenfeuer (Grand Prix dressur)

Elfentanz (S-dressur)

True Love OLD (Vicebundeschampionesse)

Dertil kommer en lang række af kårede hingste, brilliantringshopper, eliteføl samt top auktionsheste.

I 2014 lykkedes det HPhorses at købe hoppeføllet Elfenliebe med hele 6 grand prix hingste i lige linie på mor og farsiden. Hun er måske ikke den mest moderne hoppe, men har et bevægelsesforløb og en vilje til arbejde, som er de færreste forundt. Hun har D-blod i årerne til overflod og bærer følgende internationale sports- og avlshingste i sin guldrandede afstamning:

 

Se Elfenliebe som føl HER:

 

Diamond Hit - Don Schufro

De Niro - Donnerhall

Rohdiamant - Rubinstein

 

Elfenliebe er købt som føl på elitefølauktionen i Vechta og er vokset op i stalden hos HPhorses i Hillerød. Hun har aflagt en fremragende rideprøve i Oldenburg Verband med 8,54 og bl.a. et 9 tal i galop og et 10 tal for kapasitet. I Dansk Varmblod er hun ligeledes kåret og er bedømt med bl.a. 3 9 taller og 9.5 i trav. Det danske medlem af avlsledelsen Johnny Sørensen udtalte, at sådan ser en Grand Prix hest ud. Vi krydser fingre for, at han har ret.

 

Hun blev i 2017 tildelt mainpremium og oprangeret i brilliantringen til det prestigefyldte eliteskue i Rastede, hvor hun ligeledes blev placeret i Landeschampionatet.

 

Se Elfenliebe til eliteskuet HER:

 

I 2018 har hun bl.a. deltaget succesfuldt i DRF`s championat for 4 årige heste.

 

I 2019 venter vi via embroy transfer to danse elfe føl efter henholdsvis Vitalis og Sansibar AK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

< Tilbage