< Tilbage

Når de gode gener forpligtiger.26-01-2019 - 16:02

2 af vores lovende 5 års heste født her på stutteriet skulle i dag prøve kræfter i LA1 klassen til distriktsstævnet på Heslegård. Maria Falkner Hansen og Damon Gold (Damon Hill x Fürst Romancier x Don Schufro) havde premiere i sidste weekend, hvor det blev et ridt til 70,4 og en førsteplads.

Rose Marie skulle starte sin yndige og velgående HP Tiramisu (Fürstenball x Florencio x Rubinstein) for første gang.

Rose og HP Tiramisu havde en smukt redet tur med stort set 7 og 7.5 i alle øvelser og ridet blev bedømt til 70.3%. Den yndige hoppe mangler stadigt noget styrke for at kunne bære sin store trav og galop og vi føler os overbeviste om, at hun bliver en betagende balletdanser efterhånden som hun får mere rutine og styrke. Hoppen er tildelt mainpr. i det tyske Oldenburg Verband og ligeledes kåret i Dansk Varmblod med flotte karakterer. Vi venter et embryoføl efter hende og Vitalis til foråret og det glæder vi os meget til.

Se Roses fine ridt HER:

 

Maria og Damon Gold (Damon Hill x Fürst Romancier x Don Schufro) viste et eventyrligt flot program, der blev honoreret med flere 9 taller og en samlet score på 81,4%. Den særdeles velgående og ridelige hingst er barnebarn af Weihegold OLD og skal gå sportstest i Verden den 18.-20. februar. Han tog alt med ophøjet ro og det lover godt for hans test.

Se Marias fine ridt HER:

 

Weihegold OLD selv vandt overlegent World Cup küren i dag med et ridt til 86,6%

 

Se ridtet fra Amsterdam HER:

< Tilbage