< Tilbage

Sadelkåring og følskue med meget flotte resultater og høj kvalitet.19-06-2017 - 19:58

Den 13. juni afholdte Oldenburg Verband sadelkåring, eksteriørkåring og følskue i rammerne hos HPhorses. Rigtigt mange interesserede havde fundet vej forbi og der blev hygget, snakket og udvekslet god erfa imellem de ca. 80 fremmødte tilskuere. 

I sadelkåringsholdet var der 8 hopper af særdeles høj kvalitet. Samtlige hopper var flot fremvist og det tyske dommerhold var imponeret og uddelte ikke mindre end 3 gange mainpremium (den tidligere statspræmiering), samt yderligere 3 hopper blev tildelt verbandspræmie. 

 

Den højste bedømte hoppe var den 3 årige HP Elfenliebe e. Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant. Hoppen aflagde en prøve i dressur på 8,6 og blev udtaget til det prestigefyldte eliteskue i Rastede. Elfenliebe er indkøbt som føl på elitefølauktione i Vectha og er opdrættet af Ewald Grotelueschen i Wardenburg.

 

Se HP Elfenliebe HER:

Hør hendes bedømmelse HER:

 

Se det flotte resultat af hele kåringen HER:

 

Der blev fremvist 8 føl, hvoraf flere opnåede præmiering. Særligt var dommerne imponerede over hoppeføllet efter Bonds x Fürst Heinrich opdrættet og ejet af Linda Falensten og Martin Strande. Dette føl opnåede den prestigefyldte elite foal premium.

 

Den samme ære opnåede hoppeføllet HP Tulip e. Dragon Hill x Florencio x Rubinstein opdrættet og ejet af HPhorses.

< Tilbage