< Tilbage

Fejende flot hingstefremvisning hos Paul Schockemohle i Pferdecentrum Vectha. 05-02-2018 - 09:37

De tyske hingstefremvisninger er altid ventet med stor spænding og naturligvis for os allermest den, hvor vores egne hingste er en del af showet. Vores tyske partner Paul Schockemouhle holder traditionen tro 2 fremvisninger, hvor billetterne først og fremmest er tiltænkt de avlere, der har brugt stationens hingste. 

Showet er en blanding af de helt unge nykårede hingste, de ældre tophingste og så de upcoming, der allerede har skabt fremragende resultater. 

 

I år blev Sandro Hit fejret med sin 25 års fødselsdag samt for hans 2. plads på WBFSH rangliste for nedarvere af topdressurheste. Hele 5 afkom havde han med til OL i RIO. Den flotte fremvisning blev indledt med fremvisning af 3 kårede hingste efter ham. Først vores unge Sansibar AK, der under Heiko Klausing fik sin ilddåb. Vi er stolte over, hvor flot han klarede også denne opgave. Derefter blev San Amour og Sir Donnerhall vist og endeligt den topfriske fødselar. Paul Schockemouhle krydrede fremvisningen med spændende storytelling. Det var rigtigt interessant, at han købte både Sando Hit og Sandro Boy på samme elitefølauktion i Vectha. 

 

Se Sansibar AK HER:

 

Vores nyindkøbte reservesieger De Angelo efter Don Schufro x Stedinger er ejet i partnerskab imellem Helgstrand Dressage - Paul Schockemouhle og HPhorses. Denne hingst har allerede tiltrukket sig stor interesse bl.a. på grund af hans indlysende talent for samling og fremragende hoppestamme Finländerin. 

Han gjorde en fin figur under rytter og vil uden tvivl få rigtigt mange hopper i og udenfor Tyskalnd. 

 

Se De Angelo HER:

 

For os var fremvisningens højdepunkt den snart 7 årige Fürsten-Look, som også indkasserede det største bifald iblandt de mange tophingste. Hingsten viste sig fra sin allerbedste side og er et rigtigt godt bud på en sportskarriere på allerhøjeste niveau. 3 gangarter i skalaens absolutte top, ridelighed og smidighed til overflod. At Isabell Freese og Fürsten-Look så også ser ud til at være skabt for hinanden og tegner det allersmukkeste billede gør oplevelsen fuldendt.

 

Se Fürsten-Look HER:

 

 

 

 

 

 

< Tilbage