< Tilbage

Furstenball og hans afkom i toppen af det danske og det tyske dressurindeks.11-02-2018 - 10:51

Fürstenballs ældste årgang er nu blevet 8 år og med et dansk konkurrenceindeks på 162 beviser de på fornemmeste vis deres evne og vilje til at lykkedes - også når det bliver svært.

Fürstenball har fra allerførste gang det var muligt, været i top både i Danmark og i Tyskland og nu begynder konkurrenceresultaterne for alvor at indfinde sig.

 

Den første årgang bliver nu 8 år og flere af dem konkurrerer her i starten af sæsonen på Prix st. George niveau. I Danmark er bl.a. medaljehopperne Heilines Daniciera og Filuca S at finde her med meget flotte resultater.

 

Iblandt de bedste 60 hopper kåret i Dansk Varmblod er der 9 efter Fürstenball.

 

I Tyskland er Alexa Westendarp udtaget til landsholdstruppen for U21 ryttere med sin Four Seasons, der bl.a. også vandt hannoveraner championatet for 6 års heste i 2017. 

 

I Danmark viser den 7 årige Grosse Freude stort talent under sin dygtige juniorrytter Maja Juul og ekvipagen har deltaget i sin første træningssamling for juniorryttere.

 

Der er ikke noget at sige til, at Fürstenball afkommene er højt efterspurgte over hele verden p.g.a. deres fantastiske ridelighed og meget smukke type.

 

Se det danske hingsteindeks HER:

Se det danske hoppeindeks HER:

Nyd Fürstenball, hvor han blev hædret som året sporthest i 2013 HER:

 

 

< Tilbage