< Tilbage

Travl og succesfuld stævneweekend på Frederiksværk Ridecenter.19-02-2018 - 07:11

Vores topflittige rytter Maria Falkner Hansen har haft en ualmindeligt travl weekend. Hele 8 starter havde vores engagerede team henover weekenden.

Som altid afholder Frederiksværk Rideklub velorganiserede og flotte stævner, hvor alt bare spiller i god ro og orden. Med kun et kvarters kørsel var det alle tiders mulighed for, at pudse formen af på vores talentfulde unge heste.

 

Den 5 årige KK`s Avicii efter Lord Leatherdale x Jazz x Donnerhall er en meget vågen og talentfuld hest, der rejser store forventninger for fremtiden. Han startede i både LA1 og LA2 med et flot resultat og 2 placeringer. KK`s Avicii er til salg så hold et godt øje med hans flotte udvikling.

 

Se ridtet i LA1 til 71,296% HER:

 

Vores pragthoppe A la Fasine efter Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall er en meget vågen og også lidt bekymret ung hest og for hende handlede det om, at hun skulle klare de nye omgivelser og udfordringen med at starte et stævne. Hun blev startet af vores unghesterytter Tine Ravn Nørrevang, der rider hende og flere af unghestene i det daglige arbejde. Det blev et flot resultat og de kommende stævner vil helt sikkert byde på en mere afspændt A la Fasine.

 

Se ridtet til 70,185% HER:

 

Den 6 årige Aragon efter Apache x Don Donnerhall startede i MB0 og gik et flot program. Aragon er til salg.

 

Se ridtet HER:

 

Vores 7 årige hingst Dragon Hill, der ejes i partnerskab med Paul Schockemouhle har ingen stævnearfaring og opgaven handlede her om, at teste ham af i nye omgivelser og på nye opgaver. Han er udstyret med 3 fremragende gangarter og gålyst og overskud til overflod. Maria håndterede opgaven flot og der røg rigtigt mange point på kontoen for overskud og spilopmageri. Heldigvis viste parrret også mange utroligt flotte highlights, som rejser enorme forventninger for fremtiden.

 

Se MB0 HER:

Se MB2 HER:

 

Vores 8 årige Winehouse efter Wynton x Donnerhall har holdt stævnepause efter hans kastration, der gav nogle udfrodringer med dannelsen af arvæv. Dette er heldigvis løst nu og den øvelsesstærke brave hest er godt på vej igen i sporten.

 

Se PSG HER:

 

Tak til hele team HPhorses for en flot weekend hvor alle bar til for at alt klappede.

< Tilbage