< Tilbage

En drøm er gået i opfyldelse - Total Hope.22-03-2018 - 12:28

Det er med stor glæde og taknemmelighed, at vi i dag kan offentligtgøre, at tophingsten Total Hope i fremtiden ejes i partnerskab imellem HPhorses og Paul Schockemouhle. Hingsten er i dag blevet besigtiget og godkendt af den danske avlsledelse, som havde taget turen til hingstestationen i Mühlen.

Den 6 årige hingst har ingen ringere end verdensranglistens nr. 1 Weihegold OLD og Totilas som forældre.

 

Den 6 årige Total Hope var i 2016 fløjhingst i Svensk Varmblod, hvor han også var brugsprøvevinder. I 2017 vandt han suverænt det svenske dressurchampionat med en samlet score på 93,6% og karakteren 10 for fremtidigt perspektiv.

 

Hans afstamning forpligtiger og det har han alle forudsætninger for at leve op til.

 

Hans mor Weihegold OLD ligger som nr. 1 på verdensranglisten. Hun startede sin karriere som årets hoppe i det tyske Oldenburg Verband. Hun har været placeret i bundeschampionatet, til UVM, vinder af Nürnberger Burgpokal og Lousidor Price.

I 2017 har hun vundet OL guld for hold, sølv individuelt. Til EM i Gøteborg vandt hun guld både for hold og individuelt. Sæsonen blev sluttet af med en fornem World Cup sejr. 

Her i 2018 fører hun World Cup.

Hun har sideløbende med sin sportskarriere leveret en række føl som embryotransfer. Deraf er der 2 kårede hingste, samt en række højt præmierede hopper.

 

Faderen Totilas har et CV med en perlerække af præstationer på allerhøjeste niveau. Han er bl.a. 3 dobbelt verdensmester samt 3 dobbelt verdensrekordindehaver. Derudover er han vinder af Europamesterskabet samt World Cup vinder.

Totilas er far til mere end 20 kårede sønner, hvoraf flere udmærker sig i sporten på allerhøjeste niveau. Her kan nævnes Total US, Toto jr., Govenour samt Top Gear.

 

Total Hope er i Sverige den mest benyttede hingst i 2015 og med helt i top i 2017.Føllene er højtstillede og særdeles velgående.

 

Vi tror på sammenhængen imellem avl og sport og kan næsten ikke vente med at præsentere Total Hope for de danske avlere.

 

Se Total Hope HER:

 

 

 

< Tilbage