< Tilbage

Utrolig flot stævnedebut til vores 5 årige Summertime med en sejr i LA1 og 73,3%.08-04-2018 - 07:26

Vores dygtige rytter Maria Falkner Hansen har en perlerække af gode heste under uddannelse hos HPhorses. Mange af dem er født her på gården og sådan en hest er den 5 årige hoppe Summertime.

Summertime er trukket på vores første hoppestamme og hendes mormor er vores stamhoppe Sachalin, der er kåret med sølvmedalje og tildelt guldmedalje for afkom. Summertimes mor er elitehoppen Sauterne, der bl.a. er mor til 3 hingste udtaget til Herning. Den ene Feel Good er kåret i Dansk Varmblod med sølvmedalje. Feel Good har allerede flotte sportslige resultater og er helbror til Summertime.

 

Den talentfulde hoppe måler 173 cm. og vi har skyndt os langsomt med hende, så hun kunne følge med, samtidigt med at hun har brugt energi på at vokse.

 

Summertime er kåret i Dansk Varmblod samt i Oldenburg Verband, hvor hun er tildelt verbandspræmie.

 

Hun har fået 2 føl via embroytransfer. Et vidunderligt hoppeføl efter For Romance II samt et hingsteføl efter Vitalis.

 

Nu var tiden kommet til at debutere hende i sporten. Maria havde taget turen til Solrød og starten resulterede i et ridt til 73,3% og mere end 5% højere end klassens nr. 2. Det må siges at være mere end godkendt.

 

Hendes datter Summer Breeze efter For Romance II skal føre hoppestammen videre her på stutteriet og Summertime er derfor til salg.

 

Så er du i markedet efter en fuldstændigt ukompliceret, utroligt smuk og ridelig hest for fremtiden, så tøv ikke med at kontakte Maria Falker Hansen på 21804841 for en aftale.

 

Se vinderridtet HER:

 

 

 

< Tilbage