< Tilbage

En strålende vicechampionesse - Best of Mount st. John.22-07-2018 - 07:40

Vores 3 årige hoppe Best of Mount st. John (Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall x Don Schufro) var udtaget til det prestigefyldte elitehoppeskue i Rastede. Dette er en stor ære og vores rytter Maria Falkner Hansen glædede sig meget til også at vise den smukke velgående hoppe frem under rytter. 

Hoppens opdrætter Emma Jane Blundell solgte hoppen som embryo for 4 år siden. Embryonet var kønsbestemt til at være en hingst, så Emma kunne desværre ikke beholde det. Vi var de heldige købere, der allerede kendte Emmas hoppe godt. Den unge Best of All har nemlig samme mor som bl.a. For Romance I og II, Fasine, Feinrich og Fürstin Gesine.  Best of All konkurrerer 7 år gammel på Intermedierre I niveau og har været topplaceret i de engelske dressurchampionater. 

 

Da føllet blev født var hun et hoppeføl og i respekt for afstamningen og Emma blev hun kaldt Best of Mount st. John. 

 

Til eliteskuet havde Emma taget den lange tur fra Mount st. John for at opleve hoppen i Rastede. Hun blev fremragende fremvist for hånd af Christoph Hinkel og blev oprangeret i Brilliantringen iblandt årgangens allerbedste hopper. 

 

Maria Falkner Hansen har dygtigt klargjort hoppen under rytter hjemmefra og blev i kvalifikationen placeret som nr. 2 efter årets hoppe. I finalen blev det endnu engang til en fornem 2. plads og den fornemme titel som vicechampionesse. 

 

Efterfølgende er ekvipagen udtaget til at repræsentere Oldenburg Verband til bundeschampionatet i Warendorf i den sidste uge i august. 

 

Vi venter med stor spænding et embryoføl efter Best of Mount st. John og Vitalis i 2019.

 

Se Best of Mount st. John under rytter HER:

 

 

 

< Tilbage