< Tilbage

HP Vegas Gold er desværre iblandt de føl, der ikke er blevet afregnet af hans amerikanske køber på NIS auktionen.27-07-2018 - 07:20

Glæden var stor, da vi på den prestigefyldte Nordic International Sales auktion  i maj måned fik hammerslag på euro 28.000 på vores smukke leverfarvede hingsteføl efter Vitalis trukket på Weihegold OLD`s hoppestamme.

Desværre er glæden blevet afløst af en lang periode, hvor vi har modtaget flere positive mails og kommentarer fra køberen. Det eneste vi ikke modtog var afregningen.

 

Vi har stadigt et pragtfuldt føl, der har udviklet sig meget positivt siden auktionen. Det er en rigtig ærgelig situation for alle og læringen må være, at alle avlsforbund undlader at handle med ham. Derudover bør dette følges op af en række sikkerhedsforanstaltninger, såsom at tjekke kreditkortoplysninger m.m. inden, der handles med ukendte kunder, der handler stort ind. Dette praktiseres allerede i flere udenlandske forbund.

 

Organisationen bag NIS aktionen har gjort et meget stort stykke arbejde for at indkassere den udeblevne betaling og desværre kan ingen gardere sig 100% for svindlere - heller ikke de dygtige auktionsfolk.

 

Vi vil også i fremtiden bakke op omkring auktionerne - en enkelt uordentlig køber, skal ikke holde de danske avlere tilbage for at sælge deres bedste føl til attraktive priser på auktionerne.

< Tilbage