< Tilbage

UVM i Ermelo står for døren.- og vi er så spændte!28-07-2018 - 07:41

Aldrig har vi glædet os mere til en hestebegivenhed end til den kommende uges mesterskab for unge dressurheste i hollandske Ermelo. At have 2 af vores hingste udtaget er fuldstændigt fantastisk og vi er så taknemmelige og stolte over det store arbejde hele teamet omkring dem har udført. 

Den 6 årige Total Hope (Totilas x Don Schufro x Sandro Hit) er opdrættet af tyske Christine Ans-Krogmann, der også ejer verdensranglistens nr. 1 Weihegold OLD. I sin tid blev der lavet 2 embryos i kombinationen Totilas x Weihegold. Paul Schockemöhle leverede sæden, Christine hoppen. Aftalen var, at de hver fik et føl. Hingsteføllet blev født på Lewitz og hoppeføllet Weihe Glück hos Christine. Hun er efterfølgende via eliteauktionen i Vectha solgt til Finland. 

 

Da Total Hope var 2 år flyttede han til Flyinge i Sverige hvor han efterfølgende var årets hingst og har vundet samtlige afprøvninger, championater og turneringer han har deltaget i. Han rides og uddannes af svenske Pernilla Andrè Hokfeldt, som elsker ham af hele sit hjerte. Hun udtaler, at han er en fantastisk hest, som hun er dybt taknemmelig over at ride og at hun nyder hver eneste dag med ham. Vi glæder os meget til at gense ekvipagen i Ermelo, hvor Total Hope får sin internationale debut. 

 

Se Total Hope fra det åbne hus i april hos HPhorses HER:

Se Total Hope fra finalen i Falsterbo HER:

 

Den 7 årige Fürsten-Look har fulgt i sin berømte far Fürstenballs fodspor. Den smukke ædle hingst udmærker sig med et fremragende temperament og ridelighed. Han arbejder med 3 gangarter i den absolut bedste ende af skalaen og har et enormt talent. Han var udtaget til UVM som 5 års, men blev desværre få dage inden mesterskabet skadet. Isabel Freese elsker at ride ham og siger, at han er en drøm at sidde på. De trænes af danske Morten Thomsen og tyske Holga Finken, som begge har store forventninger til ekvipagen. Isabel glæder sig helt utroligt og samtidigt er en anden stor drøm gået i opfyldelse, idet hun venter hende og Bastian Freeses første barn. Hun er i 22. uge og har det rigtigt godt. Vi er imponerede over den engagerede indstilling hun har. At være toprytter og kommende mor kan fint forenes i dette tilfælde. 

 

Se Fürsten-Look fra det åbne hus i april hos HPhorses HER:

Se Fürsten-Look fra den endelige UVM udtagelse i Warendorf HER:

 

Begge hingste tappes mandag morgen, hvorefter de kører til Ermelo og er hjemme igen søndag, hvorefter de sidste hopper gøres færdige. 

 

Vi glæder os til at nyde dem i det fornemme selskab, møde gode venner og samarbejdspartnere og opleve en masse fantastisk ridning og heste. 

 

På gensyn i Ermelo. 

< Tilbage