< Tilbage

Dollar Girl (De Niro x San Amour x Donnerhall) opnåede at blive oprangeret i den fornemme finalering til Herwardt von der Decken Show. 01-08-2018 - 10:10

Hele 50 dressurhopper, som alle var enten klassevindere eller vindere af deres hoppe show var inviteret til deltagelse i det traditionsrige Herwardt von der Decken Show i Verden under Hannover International. Med sin flotte sejr i Höven var vores Dollar Girl også inviteret.

Hoppen er indkøbt som føl til eliteauktionen i Verden for præcis 3 år siden og udviklet sig særdeles godt. Året efter indkøbte vi hende s helbror i partnerskab med Paul Schockemöhle. 

 

Dollar Girl er tilredet hjemme hos HPhorses og blev i april kørt til tyske Heiko Klausings stald, hvor han har stået for hendes videre uddannelse. 

 

Det blev til et meget glædeligt gensyn i Verden hvor hendes opdrætter Gerold Gögele stolt hjalp med fremvisningen. 

 

Hun blev gruppevinder af første gruppe med en utroligt flot beskrivelse. Hendes far De Niro ligger som nr. 1 på WBFS liste over dressurhingste, så det lover rigtigt godt for fremtiden. 

 

I den endelige finalering var der udtaget 7 hopper og udnævnt til årets hoppe blev en meget velgående Vivaldi x Sandro Hit datter. Som reservesieger blev oprangeret en vidunderlig Fürstenball hoppe med Farewelle III som morfar. 

 

Se Dollar Girl HER:

 

< Tilbage