< Tilbage

Når æblet ikke falder langt fra stammen - Weihegold OLD i endnu en topsejr.02-12-2018 - 07:36

Vidunderhoppen Weihegold OLD (Don Schufro x Sandro Hit) cementerede endnu engang sin position, som en af verdens absolut bedste topdressurheste ved at vinde SAAB Top 10 finalen med 82,7% i Stockholm - Sverige under Isabel Werth.

Sidste gang, at Weihegold viste sig på dressurscenen var ved World Cup finalen i Paris i april måned, som hun vandt overbevisende. Spekulationerne har været mange og i går viste Isabel Werth og Weihegold, at de absolut behersker dressuren på allerhøjeste niveau.

 

Det flotte ridt blev belønnet med en lang række 9 og 10 taller og særligt piaf, passage og galoppiroetterne var i den ypperste ende.

 

Vi er så taknemmelige over, at vi helt fra Weihegolds kåring som årets hoppe i Oldenburg Verband har haft et rigtigt godt øje til hende. Alerede da hun var 4 år gammel  købte vi hendes datter Fürstin Weihe efter Fürst Romancier.

 

Vi har avlet meget succesfuldt på denne hoppestamme og har i dag en perlerække af topafkom trukket på familien. Disse er efter Damon Hill, Vitalis, Totilas, Escolar og Grey Flannel.

 

Vi ejer i partnerskab med Paul Schockemöhle den 6 årige hingst Total Hope, som slægter sine historisk talentfulde forældre Totilas og Weihegold på. Han har ikke mange starter på sit CV, men kan allerede skrive en sejr i det svenske 5 års championat, vinder af Falsterbo Open 6 års samt finalist ved UVM i Ermelo. Den unge hingst viser et enestående talent for dressurens sværeste øvelser som piaf/passage og er startklar i Prix st. Georg i det nye år.

 

Vi venter en række føl efter Total Hope trukket på følgende tophopper:

 

EL.st.pr. Magnolia (Sir Donnerhall x Donnerhall x Clasikker) - søster til Fürstenball

brillliantringshoppe Marguritte (Fürst Romancier x Sir Donnerhall x Donnerhall)

st.pr. Mirabella (Bretton Woods x Sir Donnerhall x Donnerhall)

el.st.pr. Emperadora (Sir Donnerhall x Feiner Stern x Figaro)

 

Vi har altid enkelte topafkom til salg fra denne hoppestamme, som vi betragter som en af verdens absolutte topproducenter af dressurheste på allerhøjeste niveau.

< Tilbage