< Tilbage

Dejlige dage i Vechta og 2 tophingste kåret.02-12-2018 - 08:47

Hingstekåringen i Oldenburg Verband er absolut et af årets højdepunkter for os. Mange vidunderlige oplevelser har vi haft i Vechta, og dagene byder altid på dejligt gensyn med vores hingste på hingstestationen i Mühlen, og det dygtige team med Christoph Hinkel, Isabel Freese og de dygtige grooms Christin og Barbara.

 

Dagene byder også på store faglige højdepunkter til kåringen og samvær med venner fra nær og fjern. Vi sætter umådeligt meget pris på den dejlige stemning og store imødekommenhed, der altid møder os i rammen af Oldenburg Verband.

Vi havde 2 hingste fremstillet til kåring, som vi begge ejer i partnerskab med Paul Schockemöhle.

 

De Bruyne (De Niro x San Amour x Donnerhall) er indkøbt som føl til elitefølauktionen i Verden. Han er vokset op hos HPhorses i Hillerød ligesom hans helsøster Dollar Girl, der opnåede en meget fornem kåring i sommer i Hannoveraner forbundet.

 

Hingstestationen har i mange år været på udkig efter en af de allerbedste De Niro sønner og det mener de, at vi har fundet her. De Niro ligger som nr. 1 på FEI`s verdensrangliste og denne søn udmærker sig med et ædelt eksteriør, samt trav og galop i den allerbedste ende af skalaen. Hopperne i stammen er statspræmieret i mange generationer bagud og har lagt gener til en perlerække af internationale Grand Prix heste og kårede hingste.

 

Se De Bruyne som føl HER:

 

Den ædle langbenede hingst efter Morricones 1. årgang og med bundeschampionatsvinderen Special Diva (Sir Donnerhall x Diamond Hit) opnåede en fornem præmiering og han viste sig fornemt frem i alle 3 gangarter.  Han ejes ligeledes i partnerskab imellem Paul Schockemöhle og HPhorses.

 

Se Special Diva fra Bundeschampionatet HER:

 

De 2 unge hingste vil nu blive tilredet og vi glæder os umådeligt meget til at de bliver præsenteret til de 2 hingsteparader i Januar/februar i Vechta.

 

< Tilbage