< Tilbage

Et strålende åbent hus med flotte highlights. 09-04-2019 - 07:01

Solen skinnede om kap med hestene og forventningerne var store. Det er årets store dag for os og flere af hingstene havde taget den lange vej fra hingstestationen i Tyskland. 

 

Vores fantastiske team af ryttere, staldpersonale, familie og venner havde stået på hovedet hele ugen og alle mulige indsatser var gjort.

 

Resultatet var fantastisk og med årets til dato varmeste dag var scenen sat til vidunderlige timer.

 

Vores prægtige hingst Vitalis havde taget turen for de mange, der aldrig havde set ham og beviste sit skønne temperament ved at åbne programmet sammen med Lone. Sikken en tur og sikken en himmelsk hingst. 

 

Den 8 årige hingst Fürsten-Look viste under Isabel Freese sit enorme talent og 3 gangarter helt i top. En meget smuk opvisning på allerhøjeste niveau. Ekvipagen kommer til start til det internationale stævne i Hagen om 3 uger med henblik på at kvalificere sig til Nürnberger Burgpokal. 

Se det smukke ridt med Fürsten-Look HER:

 

Isabel Freese fremviste ligeledes den 7 årige hingst Total Hope, der har 2 af verdens til dato bedste dressurheste som forældre - nemlig Weihegold OLD og Totilas. Der er tilsyneladende ingen grænser for hingstens talent og gålyst, med 3 kæmpestore og smidige gangarter. Planen for ham er at gå Nürnberger Burgpokal kvalifikationen i Redefin og UVM udtagelsen i juli. 

Se Total Hope i en fejende flot fremvisning HER:

 

Vores hjemmeavlede hingst Damon Gold er trukket ligeledes på Weihegolds hoppestamme og er efter OL medaljetageren og World Cup vinderen Damon Hill. Her er der ligeledes tale om fornemt dressurblod og den 5 årige hingst er i en meget flot udvikling. Han ligner en kommende Grand Prix hest og er til stor daglig glæde at arbejde med. 

Nyd Damon Gold HER:

 

Den 3 årige præmiehingst Monterey viste masser af overskud, fornemme gangarter og type - ham har vi meget store forventninger til.

Nyd Monterey HER:

 

Vi viste en palette af hopper under rytter, - herunder 4 nytilredne 3 års hopper, unghopper for hånd, samt 2 af årets første føl. 

Nyd den 4 årige Best of Mount st. John OLD HER:

Hendes lillebror MSJ Q (Quentensprung x Bordeaux x Sir Donnerhall) blev fremvist og viste masser af bevægelse og et meget charmerende udseende.

Nyd ham HER:

 

Årets første føl HP Vincello (Vitalis x Apache x Fürst Romancier) bedårede alle og kan nydes HER:

 

En enorm tak til alle som hjalp - uden Jer kunne dette slet ikke lade sig gøre. 

 

Tak til alle som kom og delte dagen med os og til de mange, der fulgte os via Clipmyhorse. 

 

 

 

< Tilbage