< Tilbage

Når kun det bedste er godt nok. 01-05-2019 - 05:13

Det nystartede stutteri Erica i Ansager har store ambitioner om at avle sportheste på højeste niveau. I slutningen af marts måned tog de kontakt til os med henblik på at investere i hopper fra den allerbedste ende. 

Vi har haft en rigtig god dialog omkring Stefan og Mia`s ønsker og krav til hopperne og efter en fremvisning af seks 1-3 års hopper er valget faldet på 2 hopper af allerbedste afstamning. De er begge trukket på verdensranglisten nr. 1 Weihegold OLD`s hoppe stamme. 

 

Det er den 2 årige HP Tiffany Gold (Totilas x Fürst Romancier x Don Schufro) og den 3 årige hoppe HP Grace (Grey Flanell x Damon Hill x Fürst Romancier). 

 

Det er 2 hopper af fremragende kvalitet og den 3 årige HP Grace bliver fremstillet til sadelkåring i Oldenburg Verband af os, så hun bliver leveret færdigkåret. 

 

Begge hopper insemineres med Fürstenball, således at der forhåbentligt kommer 2 embryoføl til næste år. 

 

Nyd HP Grace fra vores åbne hus efter 6 ugers ridning HER:

 

Stefan giver os et fornemt skudsmål og siger: Vi har oplevet rigtigt glade og trygge heste, der fremstår særdeles velpassede og positive overfor opgaverne. Vi har følt os godt rådgivet hele vejen og ser frem til et fortsat godt samarbejde og god sparring med de dygtige mennesker hos Hphorses. 

 

Vi ønsker Stefan og Mia alt muligt held og lykke med de 2 prægtige hopper og glæder os til at følge dem i deres videre rejse. 

 

< Tilbage