< Tilbage

Rose og HP Tiramisu i endnu en flot sejr.28-04-2019 - 13:38

Når begge piger er hjemmeavlede vil stoltheden næsten ingen ende tage. Den 5 årige HP Tiramisu (Fürstenball x  Florencio x Rubinstein) er en utroligt elegant og letgående ung hoppe, som Rose har fået sidste år og nu med stor succes er begyndt at starte på LA niveau. Hoppen er kåret med mainpremium i Oldenburg Verband og også i Dansk Varmblod med meget flotte karakterer. Vi venter både i 2019 og i 2020 embryo føl efter Vitalis på hende. 

I dag var turen gået til Faxe køre- og rideforening - et rigtigt dejligt sted med utroligt søde imødekommende mennesker, og baner hvor alt var i den allerbedste stand. En stor fornøjelse, at komme her. 

 

Vi havde udover HP Tiramisu også taget den 5 årige MSJ Cashmere (Charmeur x Totilas x DaCaprio) med, som blev fremvist af dygtige Maria Falkner Hansen. Han blev noget spændt og endte som første uplacerede med karakterer fra 5 op til 8.5. 

 

Se MSJ Cashmere HER:

 

HP Tiramisu havde sin 3. start i LA1 og alle 3 starter er hun bedømt til mere end 70%. Ridtet i dag blev bedømt til 73,148% og en flot 1. plads.

 

Se HP Tiramisu HER:

 

Næste stævne for vores vedkommende bliver den 11.-12. maj i Slangerup Lynge Rideklub, hvor vi vil starte HP Tiramisu, MSJ Cashmere, Damon Gold og A la Fasine. 

 

 

 

 

< Tilbage