< Tilbage

Så er nedtællingen i gang til hingstekåringen i Oldenburg Verband. 29-10-2017 - 15:03

Om 2 1/2 uge går turen til Oldenborg Forbundets hovedsæde i tyske Vectha. Det er en begivenhed vi altid ser frem til med stor spænding. Vi nyder den høje faglighed, den uhøjtidelige tone og samværet med gode venner og bekendte fra hele verden. Vores hjerte banker om noget for dette forbund og særligt hingstekåringen har dannet rammen om vidunderlige stunder for os.

Det var i disse rammer, at Fürstenball blev indkøbt som føl, senere blev udnævnt som fløjhingst og hauptpræmiesieger. Efterfølgende har han haft yderligere 3 fløjhingste  i dette forbund, nemlig Follow Me, Fürsten-Look og senest Fürst Fabrice.

 

I foråret havde vi fornøjelsen af at få en præmiehingst, som er født hos os nemlig Damon Gold e. Damon Hill x Fürst Romancier x Don Schufro.

 

Til denne kåring har vi fået udtaget en prægtig Sandro Hit søn Sansibar AK. Denne hingst er i vores øjne udstyret med en særdeles elegant type og 3 rigtigt gode gangarter.

 

Han er indkøbt til HPhorses som føl, hvor han netop havde vundet følskuet i Lodbergen med en samlet score på 9,8.

 

Han stammer fra den succesrige Love Story hoppestamme og er efter Sandro Hit x Fürst Heinrich x De Niro x Rubinstein. Hopperne i hans afstamning er alle elitehopper og overvejende statspræmiehopper.

 

Hans mor er helsøster til en kåret hingst samt halvsøster til en anden.

 

I hoppestammen findes bl.a. hingstene:

 

Sir Diamond

Fürst Wilhelm

Decamerone

Froschkönig

Jazzmate

Hot Story

First Love

Rubin Extra

Special Agent

 

Opnår Sansibar AK kåring vil han blive stationeret på hingstestation Paul Schockemouhle i Mühlen i Tyskland.

 

 

 

< Tilbage