< Tilbage

Avl- og sport hos HPhorses.20-11-2017 - 07:12

Lørdag den 11. november afviklede vi et utroligt vellykket arrangement, hvor vi viste føl, ungheste for hånd og under rytter, samt enkelte kårede hingste og afsluttede med at hædre Lillian og Carl-Erik Jensen for opdræt af Donna Silver. Vi havde prægtige timer med besøg af ca. 300 engagerede avlere og ryttere. Nogle var rejst fra Frankring, England, Tyskland, ligesom rigtigt mange svenske avlere havde taget turen over Øresund. 

Hele arrangementet kan genses via arkivet hos Clipmyhorse.de

Vi havde sammensat et panel bestående af den internationale dressurdommer Susanne Baarup, dommer i Dansk Varmblod Per Springborg, dommer i Oldenburg Verband Inge Workel samt Emma Jane Blundell fra engelske Mount st. John. 

 

Der var en fantastisk dialog imellem vores mange besøgende og vores kompetente panel, og mange spændende betragtninger blev delt. 

 

Vi viste i dagligt arbejde den 6 årige hingst Fürsten-Look e. Fürstenball x Londonderry. Han blev denne dag fremvist af tyske Wibke Hartmann-Strommel. Fürsten-Look viste en helt enestående ridelighed og rejste store forventninger for fremtiden. 

 

Se Fürsten-Look HER:

 

Den 4 årige For Romance II har vist en første følårgang i særdeles høj kvalitet, med topauktionsføl på flere af de store auktionspladser og med priser op til euro 60.000. Julia Watzec har haft uddannet For Romance II siden han blev tilredet og viste ham frem i flot form. Nu er tiden kommet til at han skal videre i sin uddannelse og vi vil om kort tid offentligtgøre hans fremtidige rytter. 

 

Se For Romance II HER:

 

Vi viste en række heste i familie med For Romance II, bl.a. den 4 årige A la Fasine med sit hingsteføl efter Vitalis. 

 

Se A la Fasine HER:

Se HP Valentino HER:

 

Den 2 årige hoppe Best of Mount st. John e. Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall rejste store forventninger til næste års hoppekåring.

 

Se Best of Mount st. John HER:

 

Vores 2 årige hingst Sansibar AK blev vist for hånd få dagen inden afgangen til kåringen i Oldenburg Verband. 

 

Se Sansibar AK HER:

 

Årets hoppeføl i Tyskland Be My Beauty Queen e. Bonds x San Amour blev vist for hånd og imponerede med sin flotte type og fremragende bevægelse. 

 

Se Be My Beauty Queen HER:

 

Efter præsentationen af en perlerække af lovende føl, ungheste og unge rideheste og føl sluttede vi af med Rose, Donna Silver og det dygtige avlerpar Lillian og Carl-Erik Jensen. 

 

Se Rose og Donna Silver HER;

 

Et utroligt vellykket arrangement hvor fagligheden var i top og hvor vores fantastiske team, familie og gode venner fik alt til at gå op i en højere enhed. 

 

 

 

 

< Tilbage