< Tilbage

Dressurchampionaterne var en stor succes for afkom efter HPhorses hingstene Vitalis og Fürstenball. 22-10-2016 - 14:02

Hele 11 afkom efter hingstene var udtaget til finalerne til JBK i Odense, og vi har været utroligt spændte på, hvordan de ville klare sig i det hårde felt, som bestod af en perlerække af kvalitetsheste.

Der blev leveret flotte præstationer og over dem alle strålede den prægtige hoppe Victoria`s Secret e. Vitalis x Fidermark. Hele 4 10 taller og et 9 tal blev ridtet bedømt til og ekvipagen Anna Kasprzak og Victoria`s Secret blev årets bedste 5 års dressurhest med en samlet score på 9,8. Anna er meget taknemmelig for, at hun nu har denne prætige hoppe for altid og udtaler at hun aldrig har redet på så god en hest.

 

Som nr. 5 i 5 års holdet kom Heiline`s Danciera e. Fürstenball under Carina Cassøe Krüth. Denne hoppe er opdrættet af Stald Heiline.

 

Som nr. 7 kom Fine Time under Simone Pearce. Denne hoppe er opdrættet i Tyskland af Dagmar og Hans-Werner Müller.

 

I 4 års holdet blev det til en finaleplads og placering som nr. 11 til Royal Future og Lise Thøgersen. Hoppen er efter Fürstenball og opdrættet af Stutteri Royal ved Malene Hollingdal.

 

Som nr. 13 kom Fürsten-Flame og Anne Sofie Aaen. Denne hest er opdrættet i Tyskland hos Janine Weghorst.

 

Som nr. 14 kom Jestis Fürst Ébano og Per Skjærbæk. Denne hingst er opdrættet af stutteri Jestis ved Jens Søgaard og Kirsten Decker.

 

 Et kæmpestort varmt tillykke til alle ryttere, opdrættere og ejere.

 

Se vinderridtet HER:

 

< Tilbage