< Tilbage

Grosse Freude, Filligran og Sweet Dreams er solgt til de allerbedste hænder.09-11-2016 - 18:04

Der er for alvor kommet gang i efterspørgslen på kvalitetsheste. Alene i den sidste uge har 2 af vores lovende ungheste skiftet ejere.

Det er den 5 årige Grosse Freude e. Fürstenball x De Niro x Rubinstein der er solgt til familien Juul i Brønderslev. Det er den 16 årige datter Maja, der sammen med sin lillesøster skal fortsætte uddannelsen af den talentfulde hoppe. Maja har boet hos os i efterårsferien og hun og Grosse Freude er det perfekte match. Vi glæder os så meget til at følge dem i fremtiden.

 

Den 3 årige vallak Filligran e. Fürstenball x Hoftanz x Florencio er solgt til familien Reinholdt Nielsen på Fyn, hvor det er familiens datter Josefine, der har fået sig en pragtfuld ridehest. Fillegran har kun været i arbejde i et par måneder og udemærker sig med 3 rigtigt gode gangarter, høj ridelighed og et fantastisk temperament.

 

Den nu 4 årige Sweet Dreams e. Fürstenball x Rosentanz x Friedensfürst blev som føl solgt til Heima Poulsen i Jylland. Hun har som ventet udviklet sig til en fantastisk smuk og velgående hoppe, der nu er købt af familien Gerdorf Sørensen i Skanderborg. Der bliver det spændende, om det bliver Ulrik eller Alexandra, der trækker det længste strå om den dejlige Sweet Dreams.

 

 

 

< Tilbage