< Tilbage

Vidunderlig fløjhingst i Westfalen efter Vitalis.23-11-2016 - 19:28

Sikken et år vores prægtige hingst Vitalis har haft. Først som far til UVM vinderen den 5 årige Victorias Secret og nu som far til den særdeles velgående fløjhingst i Westfalerforbundet Valverde. 

Vitalis blev som føl solgt til Eugene Reesink, som stillede ham til kåring og ejede ham frem til at han havde deltaget i UVM som 5 års. Efterfølgende blev han solgt til dansk/amerikanske Charlotte Jorst. Hun ejede ham frem til efteråret 2015 hvor Paul Schockemouhle og HPhorses købte ham i partnerskab. 

 

Vitalis har altid haft en meget stor plads i hjertet hos Eugene Reesink, som glæder sig meget over den store sportslige succes Vitalis nu nyder under Isabel Freese. 

 

Han er en meget dygtig hesteavler og har naturligvis brugt Vitalis til sine gode avlshopper. 

 

Valverde er trukket på hans Ampere x First Final hoppe og vi ønsker Eugene og Andreas Helgstrand alt muligt held og lykke med deres fløjhingst efter Vitalis. 

 

Se Valverde HER:

 

Vitalis er under forberedelse til sin finaledeltagelse i Nürnberger Burgpokal i weekenden lige inden jul. Hans faste rytter Isabel Freese og groom Christin Geske har om nogen fortjent et flot resultat.

 

Se Vitalis fra sit besøg hos HPhorses i juni måned HER:

< Tilbage