< Tilbage

Når virkeligheden overstiger de vildeste drømme. 19-12-2016 - 20:04

At Vitalis er en fuldstændigt fantastisk hingst har vi aldrig nogensinde sat spørgsmåltegn til. Men at returnere tilbage til Europa efter 1 1/2 års sportslig pause og et år senere stå som faderhingst til UVM vinderen Victorias Secret, fløjhingsten Valverde i Westfaler forbundet og nu som en overbevisende vinder af Nürnberger Burgpokal med 79,22% overstiger vores vildeste drømme og håb.

Den prægtige hingst har et hjerte af guld og en fuldstændigt enestående indstiling til arbejdet, hvor hans talent tilsyneladende ingen grænser kender.  

 

Teamet omkring ham er fuldstændigt solgt. Hans groom Christin Geeske passer ham kærligt og ansvarsfuldt og ingen kan være i tvivl om deres hengivenhed for hinanden. Hans dygtige rytter Isabel Freese rider og uddanner ham forbilledligt og vi er dybt taknemmelige over at følge parrets fantastiske udvikling. Isabel og hendes træner Holga Finken siger samstemmende, at Vitalis er den mest talentfulde hest de nogensinde har arbejdet med. 

 

Nu skal Vitalis holde en lang velfortjent juleferie med lange skridtture i terrænet. 

 

Hans næste offentlige optræden bliver til hingstestation Paul Schockemouhles 2 hingstefremvisninger den 5. og 12. februar.

 

I marts måned starter han til det trestjernede CDI stævne i Herning, samtidigt med hingstekåringen i Herning.

 

I april holder vi åbent hus hos HPhorses, hvor Vitalis uden tvivl vil få mange fans.

 

På det sportslige plan er målet at deltage i Lousidor Preis og forhåbentligt også en finaledeltagelse til december 2017.

 

Se vinderridtet i Nürnberger Burgpokal 2016 HER:

 

Se PSG kür HER:

 

< Tilbage