< Tilbage

2 nye elitehopper hos HPhorses.04-01-2017 - 08:05

Hos HPhorses er vores fornemmeste mål at få avl og sport til at gå op i en højere enhed. Dette er også en af forudsætningerne for, at hopperne kan opnå den fornemme hæder, at blive udnævnt til elitehopper. En af nytårets mange gøremål var at gå hopperne igennem og 2 af dem havde hver 19 point og de skal alene have 10 for at blive elitehopper.

Vores RDH og statspræmierede hoppe Double Mint e. De Niro x Bolero er udnævnt til elitehoppe i Oldenburg Verband. Hun blev til sin kåring oprangeret i brilliantringen iblandt årgangens allerbedste hopper.
Selv har hun aflagt en fremragende rideprøve og vundet en kvalifikation til 4 års dressurchampionatet med 8.75. Her ses hun med nogle af sine vidunnderlige afkom. Fra venstre er det Rosenwalz e. Rosentanz, der under Louise Estrup deltog i dressurfinalerne som 4,5 og 6 års o...g som var A hest i dressur. Han fik ærespræmie som føl. Den næste Heartmade e. Hoftanz deltog i 5 års dressurfinalen under Ellen Birgitte Farbrot. Hun fik ligeledes ærespræmie som føl. Den næste Dance on Roses e. Rosentanz fik ærespræmie som føl, var bedste 2 års hoppe i Hjallerup og er kåret i RDH. Dance on Roses ejes af Tina Villadsen. Den næste Full House e. Fürstenball fik ærespræmie som føl og er solgt til Mette Pedersen. Den næste Diana e. Fürstenball fik ligeledes ærespræmie som føl og skal aflægge rideprøve i 2017. Den sidste Fabergê e. Fürsten-Look fik ligeledes ærespræmie. I 2017 venter Double Mint føl efter For Romance II. Double Mint er avlet hos Ines og Johannes Westendarp og der er statspræmierede hopper 8 generationer bagud. Fra hoppestammen kommer de internalionale topheste Lesotho, Wensuela Swærte og Barysnikow.


Vores statspræmierede hoppe Tiara e. Florencio x Rubinstein er udnævnt til elitehoppe i Oldenburg Verband. Hun har aflagt en fremragende rideprøve og blev oprangeret i brilliantringen, som årgangens 4. bedste hoppe i sin årgang. Hos os har hun opnået status som B hest i dressur. Hun har fået 4 føl, nemlig Tiffanys e. Fürstenball som er solgt til USA Richard Freemann, Tiramisu e. Fürstenball, som skal aflægge rideprøve i 2017, Ti Amo e. Fürstenball, som er solgt til Thomas Zimmermann, samt Trifli e. Dragon Hill. De 2 sidste føl har været fremvist og har fået ærespræmie. Tiara venter i 2017 føl efter Dragon Hill.


< Tilbage