< Tilbage

Fantastisk følaften med vidunderlige Vitalis.05-06-2016 - 16:51

En hyggelig torsdag eftermiddag havde Isabel Freese sat kursen imod Danmark og Tvedegård i Hillerød. Hun havde fået følgeskab af top groomen Christin Geeske, der ligeledes er ansvarlig for trivslen af bl.a Fürstenball og Fürsten-Look. I bilen stod den 9 årige topavlshingst Vitalis e. Vivaldi x DDay x Argus, som for første gang skulle sætte hovene på dansk jord.

Vitalis har siden sit 5. år været ejet af Dansk Amerikaneren Charlotte Joorst, der i efteråret 2015 solgte den talentfulde avlshingst i partnerskab imellem Paul Schockemouhle og HPhorses.

 

Hingsten har et fornemt generalieblad og har efter kun 2 årgange et dressurindeks på 154, hvilket svarer til at han er i den bedste 1% af samtlige dressurhingste.

 

Han er under forberedelse til start i Nürnberger Burgpokal. Isabel viste ham forbilledligt frem og han fik uden tvivl mange nye fans denne torsdag aften.

 

Vi viste vores 3 års hopper frem, der alle venter ET føl efter Vitalis i 2017. De 2 statspræmierede elite- og brilliantringshopper Emperadora og Fürstin Weihe blev ligeledes mønstret dygtig af Christian Springborg.

 

Vi viste 6 føl frem, hvoraf flere er ET føl. Der var supergod træning frem til følskuet de 15. juni.

 

Nyd videoen fra en skøn eftermiddag/aften med besøg af mange engagerede avlere fra området HER:

< Tilbage