< Tilbage

Hoftanz og Winehouse til stævne på Vestegnen.10-10-2016 - 12:07

Denne weekend bød på muligheden for at få pudset formen af for Maria med Hoftanz og Winehouse. Så flittig som altid gik turen til rideklubben, der holder til i Taastrup både lørdag og søndag. 

Hoftanz e. Hiss Highness x Rotspon er dygtigt uddannet til Grand Prix af berider Michael Søgaard. Han har desværre haft et langt sygeforløb efter sin kastration i Tyskland og vi har derfor valgt at tage ham hjem for stille og roligt at træne ham op igen. Vi håber, at han på sigt kan fungere som U25 hest for Rose Marie. 

 

Maria startede ham i MA1 og MA2 og kunne køre hjem med en 1. og en 3. plads. Så vi er ovenud tilfredse med hans flotte indsats og glæder os meget over at lære denne herlige dreng bedre at kende. 

 

Winehouse er kun 7 år og en særdeles talentfuld unghingst. Han er meget øvelsesstærk og har meget let ved at lære nye ting. Desværre var der en stor fordybning i hjørnet af ridehusbunden hvor man kommer ind. Om det var spøgelser eller pokemonèr der sprang op skal være usagt, men Winehouse var mere end utryg ved dette hjørne. Han viste rigtigt gode takter og vi ser frem til en spændende efterårssæson med ham. 

< Tilbage