< Tilbage

A la Fasine - når drømme bliver til virkelighed. 28-09-2015 - 09:21

Hos HPhorses arbejder vi målrettet på at skabe topresultater i avl og sport. Derfor er kvaliteten af vores heste også helt afgørende for vores succes.

Vi har altid haft dyb beundring for Fasine e. Fürst Romancier x Sir Donnerhall x Don Schufro. Hun var i 2012 en strålende årets hoppe i det tyske Oldenburg Verband, ligesom hendes helbror For Romance var årets hingst.

 

Vi genså hende senest til det tyske Bundeschampionat i Warendorf, hvor hun i september måned overlegent indtog titlen som Bundeschampionesse under Isabel Bache.

 

I weekenden har vi fejret Isabel Baches enestående præstation som dobbelt bundeschampionatsvinder, idet også vores 4 årige hingst Fürsten-Look leverede en pragtpræstation i Warendorf.

 

Samtidigt blev der afviklet A.O.S auktion og her var det naturligvis særligt familiemedlemmerne af Fasine familien, der havde vores store bevågenhed.

 

Vores nære ven og samarbejdspartner Emma Jane Blundell fra Mount st. John, havde taget turen fra England for at fremvise MSJ Best of All, der er søster til Fasine og netop har vundet i nationalt i England. Hun er ligeledes mor til vores topføl e. Fürst Romancier "Best of Mount st. John".

 

Den flotte fremvisning af Fasine, For Romance, Best of All samt ikke mindst A la Fasine var helt magisk og vi er så stolte over at have en lille andel af dette.

 

Fasine er mor til den underskønne og fantastisk gående 2 års hoppe A la Fasine e. Apache. Den kulsorte unghoppe har taget plads i vores hjerter fra første sekund og glæden vil ingen ende tage, nu hun skal indgå i vores avls- og sportsbesætning.  

 

Se A la Fasine HER og HER

 

 

 

< Tilbage