< Tilbage

Så er de næste 2 indkøb på vej fra Tyskland til HPhorses. 10-10-2015 - 11:45

Og det er intet mindre end A la Fasine e. Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall, samt et af de første Fürsten-Look føl født overhovedet

A la Fasine er intet mindre end et kunstværk af en unghoppe og vi kan næsten ikke vente til hun står i stalden søndag aften. Den unge hoppe skal først og fremmest have nogle måneders ferie efter det krævende arbejde op til A.O.S auktionen.

 

Herefter vil vi stille og roligt sætte hende i gang så hun bliver fint klar til forårets sadelkåring i Oldenburg Verband. Sideløbende hermed vil vi arbejde på at lave embryo transfer og vi har naturligvis valgt at bruge Vitalis på den ædle og velgående hoppe.

 

Se video af Fasine som 3 års til eliteskuet i Rastede HER:

 

Vi har ligeledes fået mulighed for at købe halvdelen af en 2 årig hingst, som er helbror til helholdsvis Fasine og For Romance. Denne lovende unghingst skal til forbesigtigelse på tirsdag i Oldenburg Verband. Handlen er indgået under forudsætning af, at hingsten kan opnå kåring i Dansk Varmblod.

 Se For the Future HER:

 

Hingsteføllet bærer ligeledes fornemme gener, idet han har Sir Donnerhall x De Niro i stamtavlen. Han er indkøbt hos Hof Wieghaus-Vorwerk hvor vi også sidste år købte et særdeles velgående hingsteføl efter Dante Weltino.

 

Se hingsteføllet HER:

 

< Tilbage