< Tilbage

Vitalis - tophingst i vores hingstekollektion. 28-10-2015 - 08:29

Det er nu godt 1 måned siden, at Vitalis e. Vivaldi x DDay ankom til Tyskland fra sin tidligere ejer Charlotte Jorst i USA. Mange har spurgt til ham og interessen er enorm for at bruge ham som kommende far til sæson 2017`s føl.

Vitalis blev skadet i juni 2014 og Charlotte Jorst har derfor ikke kunnet ride ham de seneste 15 måneder. Derfor tog hun beslutningen om, at sælge ham som avlshingst - en beslutning vi er meget taknemmelige over.

 

Vitalis var da han kom til Tyskland naturligvis præget af den lange transport og af ikke at have været i arbejde igennem så lang en periode.

 

Det dygtige team på hingstestation Paul Schockemouhle har taget flot hånd om den prægtige hingst. Vores faste hestepasser Christin Geske (Fürstenball, Fürsten-Look, Hoftanz) har lavet en fin buffet til ham med 4 forskellige krybber fyldt med hver sit foder og godbidder. Hun trækker lange ture med ham hver dag og dygtige Isabel Bache har med sin smukke og følsomme ridning stille og roligt startet ham op igen.

 

Vi havde den store oplevelse at besøge hingstestationen i fredags og kunne ved selvsyn nyde Vitalis under Isabel Bache. Hingsten udviser et vidunderligt temperament og enorm ridelighed. Isabel byder ham naturligvis kun let arbejde og ingen højere samlingsgrad. Aligevel var det en meget stor oplevelse at se ham redet og det lover godt for fremtiden. Isabel har et stort ønske om at ride Nurnberger Burg Pokal i 2016 på ham og vi håber, at han holder sig fit hele vejen.

 

På avlssiden er der allerede enorm interesse, og han er inviteret til kåring i Hannoveranerforbundet og Oldenburg Verband. Såvel Westfalerforbundet som Oldenburg Verband har inviteret ham til at give opvisning til deres hingstekåringer. En stor ære og vi vil naturligvis overveje om vi syntes, at han er klar til dette.

< Tilbage