< Tilbage

3. kvalifikation til ECCO Cup på Heslegård Sportsrideklub. 01-11-2015 - 16:52

Weekendens landsstævne på Heslegård var ventet med stor spænding. Efter Donna Silvers livstruende mave/tarmsygdom henover sommeren var tiden inde til, at hun skulle tilbage i sport. Roses 2. hest Rosentanz skulle ved samme lejlighed gå sin første YJ PSG på landsstævneniveau.

Der er et stykke til Donnas topform, men hun er hedigvis fint på vej. Lørdagens YJ PSG resulterede i en flot 2. plads med 69,2% kun slået med 0,1%

 

Roses 2. hest Rosentanz var slet ikke tilpas og han endte på en 14. plads ud af 21. starter.

 

Søndagens kür endte noget hektisk. Rosentanz havde kun sin junior kür, og der var derfor hektisk aktivitet hos Roses bror Viktor og hos frk. Falkner med at få lavet de nødvendige ændringer. Dette lykkedes fint og parret gik til godt 66% hvilket er meget tilfredsstillende på denne sværhedsgrad.

 

Så kom turen til Donnas kür. Uheldvis havde Rose glemt en øvelse, som endda talte dobbelt. Menneskelige fejl kan heldigvis rettes - men skuffelsen var stor i øjeblikket. Parret lå til en top 3 placering. Der kommer forhåbentligt mange nye muligheder for fremtiden og nu skal der trænes kür til den store guldmedalje.

 

Se Rose og Donna Silver HER:

 

< Tilbage