< Tilbage

Herlige Hortensia er faldet godt til hos sin nye ejer i Finland.03-11-2015 - 06:45

Den 6 årige RDH hoppe Hortensia e. Hoftanz x Florencio blev i foråret solgt til den finske hestefamilie Vliek, som kommende sportshest for datteren Olivia.

Den hesteinteresserede familie tæller udover Olivia, en meget talentfuld søster, der spinger på internationalt niveau.

 

Olivia, hendes mor Katja samt Olivias træner landsholdsrytteren Eeva Maria Porthan tog turen  igennem Danmark, hvor der blev prøvet ca. 25 heste. Hestene var på forhånd udvalgt af Stald Thise i Århus.

 

Vi var et af de sidste steder på turen, og Hortensia var den af hestene, der var redet mindst. Hun havde fået Fürstenball føl både som 4 og 5 års, og var først startet op under rytter 6 måneder forinden.

 

Lykken ville, at Hortensia også blev prøvet og det er et perfekt match.

 

Størrelsen, rideligheden og ikke mindst talentet gjorde, at den unge hoppe blev hesten i Olivia liv. Olivia er en meget succesfuld ponyrytter på det finske landsholdsteam og har deltaget i nationale, nordiske og europamesterskaber.

 

Planen er, at Hortensia på sigt skal være hendes junior hest og målet er en plads på det finske juniorhold. Hortensia rides både af Olivia og hendes træner Eevamaria og uddannelsen forløber fuldstændigt forbilledligt.

 

Vi glæder os så meget over, at Hortensia trives så godt og at alle forventninger indtil videre er indfriet. Dejligt, at være med på sidelinien og følge det talentfulde par.

 

 

< Tilbage