< Tilbage

Fürsten-Look strålende Hauptpræmiesieger 2015.23-11-2015 - 06:57

Med udgangspunkt i hingstens egenpræstation og flotte første følårgang stod Fürsten-Look oprangeret som årgangens bedste hingst i det tyske Oldenburg Pferdezücht Verband.

Dagen var ventet med stor spænding og heldigvis gik drømmen i opfyldelse og Fürsten-Look kunne smykke sig med det flotte bånd, som årets Hauptpræmiesieger.

 

Med årets bedste 30 dages resultat på 9,41, samt suveræn vinder af både Bundeschampionatet og Hannoveraner Hingstechampionatet sammenholdt med en flot 1. følårgang kunne Christoph Hinkel mønstre hingsten rundt i hallen til stående applaus fra det talrige publikum.

 

Hingstens supergroom Christin Geeske og dygtige rytter Isabel Freese sikrede, at hingsten viste sig fra sin absolut bedste side.

 

Næste mål er at repræsentere Tyskland til UVM i 2016 og mon ikke Fürsten-Look får en meget travl bedækningssæson samtidigt?

 

For os personligt er det et vidunderligt eventyr - far og søn udnævnt som Hauptpræmiesiegere. Fürstenball og Fürsten-Look i den absolutte liga iblandt tyske avlshingste.

 

Se hingsten fremvist af Isabel Freese HER:

 

 

 

 

< Tilbage