< Tilbage

Feel Good e. Fürstenball x Friedensfürst x Ibikus aflægger flot 35 dages test i Dansk Varmblod. 29-11-2015 - 17:07

Ikke alene er Feel Good født hos os - det samme er hans mor, og hans mormor var vores 2. avlshoppe. Så vi er med rette topstolte over det flotte prøveresultat den 3 årige hingst har aflagt.

Vores avlereventyr startede med 2 hopper fra Niels Therkelsen og begge fra samme stamme. Den ene hoppe Sachalin e. Ibikus x Donauwind blev udover at være min vidunderlige ridehest også stamhoppe her på stutteriet.

 

Hun var 4 år da vi købte hende og kåret i DS. Hun var forgæves forsøgt ifolet og efter at have prøvet hende var jeg helt solgt. Jeg forsøgte en enkelt gang sidst på sæsonen og lykkeligvis blev hun drægtig.

 

Resten af Sachalins historie er som et eventyr.

 

Som 6 års fremstillede vi hende igen og denne gang fik hun opdrættermedalje i sølv. Hun blev selv B hest i dressur og blev senere tildelt guldmedalje for afkom. 4 af hendes afkom er uddannet til S dressur.

 

Hendes datter Sauterne efter Friedensfürst beholdte vi selv. Hun blev født med en meget lille halerod, fordi navlestrengen havde klemt den. Dette gjorde, at hun kun havde en meget lille mængde hår. Niels Therkeldsen udbrød første gang han så hende, at der havde vi fået en ny avlshoppe for det var ikke muligt at sælge hende med den hale. Og hvilken avlshoppe - 3 hingste udtaget til Herning. Den sidste Feel Good har netop aflagt en fremragende 35 dages test. Helsøsteren Shamballa ejes af familien Orloff og er ridehest for Camilla Orloff, der er en særdeles dygtig dytter. Shamballa aflagde under Frederico Mexia den bedste rideprøve ved sadelkåringen i Ringsted i år. Sauternes sidste afkom er helsøsteren Summertime, der skal gå sadelkåring i 2016 og skal blive i vores regi.

 

Feel Good blev som føl købt i partnerskab imellem Lars Stage og Bruno Vantomme. Lars Stage har i samarbejde med Noagaard dygtigt klargjort den smukke unge hingst og dette resulterede i det flotte prøveresultat på 835 point.

 

Vi glæder os til at gense Feel Good i Herning 2016.

< Tilbage