< Tilbage

Rose og Donna Silver til ECCO CUP U21 finalerne.07-12-2015 - 19:33

Det smukke Middelfart Ridecenter lagde hus til afviklingen af ECCO CUP finalerne, der afvikles fra kat. II ponyer op til U25. Det er af enestående betydning for talentudviklingen og de mange unge ryttere sætter meget stor pris på det flotte sponsorat, som ECCO giver.

Efter Donna Silvers alvorlige sygdomsperiode er hun stille og roligt ved at komme i bedre form. Rose tog turen til Middelfart og lørdag eftermiddag startede ekvipagen U21 YJI med det flotte resultat 69,3% og en flot 2. plads. Vores ansatte rytter Maria Falkner tog turen til Middelfart begge dage og varmede Rose op. Det gør en meget stor forskel med de mange dygtige mennesker, der bakker op omkring Roses rytteruddannelse og den vidunderlige hoppe.

 

Søndag stod programmet på kür. Rose er ikke særligt rutineret i denne diciplin og der indløb desværre nogle menneskelige fejl. Parret sluttede samlet på en 4. plads hvilket Rose og resten af teamet er meget stolte over. Rose har stadig 2 år tilbage som U21 rytter og vi er helt sikre på, at hun nok skal komme efter det.

 

Se ridtet HER:

< Tilbage