< Tilbage

Højdepunkter 2015 i tilbageblik.27-12-2015 - 10:23

Året 2015 har budt på en perlerække af højdepunkter, som på hver sin måde har bidraget til glæde og udvikling hos os. Vi varmer os ved hver og et og vil mindes de dejlige stunder og resultater.

I april måned åbnede vi dørene til vores nye staldanlæg med alle moderne faciliteter. Det har åbnet helt nye muligheder for vores heste og de ansatte hos HPhorses. De 20 kvm. store bokse giver et stort velvære hos hestene, vaskepladser, solarie, skridtbånd - med alle disse muligheder, giver det en langt bedre hverdag for hestene og vores medarbejdere. Vores gæstelejlighed over stalden har allerede været flittigt brugt af venner og kunder fra ind- og udland.

 

Med åbningen af det nye staldanlæg afholdte vi også vores til dato mest ambitiøse åbne hus med mere end 500 besøgende. Alle sejl var sat til og med uvurderlig hjælp fra familie, venner og samarbejdspartnere lykkedes dagen fantastisk flot. Alle hingste var "hjemme" fra Deckstation Paul Schockemouhle og vi nød hvert et sekund.

Se video fra vores åbne hus HER:

 

Forårets føl meldte også deres ankomst. Særligt stort indtryk gjorde hoppeføllet "Best of Mount st. John" e. Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall. Dette føl er købt som embryo af Emma Jane Blundel på Mount st. John. Føllets hoppefamlie er en af de mest betydende  i Europa og hendes mor er søster til Fasine og For Romance. Føllets adel og suveræne bevægelsesmønster rejser store forventninger for fremtiden.

Se video af Best of Mount st. John HER:

 

Vi havde den 3 årige hoppe HP Mirabella e. Bretton Woods x Sir Donnerhall x Donnerhall til sadelkåring. Hun aflagde en flot rideprøve og blev tildelt statspræmie. Hendes mor er elite- og statspæmiehoppen Magnolia, der er søster til verdenshingsten Fürstenball. Hendes mormor og oldemor er ligeledes elite- og statspræmiehopper. Mirabella venter føl efter Fürsten-Look i 2016 og er derefter tiltænkt en sportslig karriere.

Se video af HP Mirabella HER:

 

De traditionsrige Københavnsmesterskaber havde også deltagelse af vores dygtige rytter Maria Falkner Hansen. Finalerne blev vundet af Maria med Fürstin Weihe i LA1 og Winehouse i LA4. 

 

I juli måned besøgte vi vores gode ven og samarbejdspartner Emma Jane Blundel og Mount st. John. Vi nød hvert et sekund i det internationale selskab - ryttere og avlere fra flere kontinenter. Emma præsenterede en perlerække af topheste, hopper og føl. Flere af hopperne blev vist frem af Charlotte Dujardin, som er en nær ven og samarbejdsparter til Emma. Jeg må bare sige, at jeg er blæst totalt bagover, når jeg oplever Charlotte ride de unge heste. Jeg lærte mere om ridning og avl den eftermiddag end jeg havde gjort i lang tid. Hopperne Freestyle, Top Secret og Best of All er blandt mine absolutte favoritter. Lykken smilede også til mig, idet vi fik lov til at købe det pragtfulde hoppeføl MSJ Secrets Out e. Sir Donnerhall x Totilas x Dacaprio.

Se video fra det åbne hus på Mount st. John HER:

 

Hoftanz og berider Michael Søgaard deltog for 2. gang i DM på Broholm. Parret endte lige udenfor placeringerne. Hoftanz er nu kastreret og vil i 2016 komme til start under Isabel Freese.

Se video af Hoftanz HER:

 

Til UVM i Verden var Fürsten-Look under Isabel Freese til start i Hannoveranerhingstechampionatet. Det blev til en overlegen sejr, som rejste store forventninger for hingstens sportslige karriere.

Se video fra finalen i Hannoveranerhingstechampionatet HER:

 

Efter mange samtaler frem og tilbage blev købet af Vitalis endeligt en realitet. Vitalis er både en enestående sportshest og topbeskeler og vi er meget spændte på hans fremtid sammen med vores partner Paul Schockemouhle. Forhåndsinteressen er enorm og mange har allerede valgt at reservere ham til deres bedste hopper.

 

Derefter gik turen til Warendorf, hvor det tyske rideforbund afholder Bundeschampionaterne. Fürstenball havde uden sammenligning flest afkom med - hele 8 stk.  Vitalis var ligeledes flot repræsenteret med afkom og hans 4 årige datter Victorias Secret vandt under Beatrice Buchwald 4 års championatet for hopper og vallakker.

Det blev til en suveræn flot sejr for Fürsten-Look og Isabel Freese i 4 års Championatet for hingste med stor afstand til de nærmeste konkurrenter. Isabel vandt ligeledes 6 års Bundeschampionatet med vidunderhoppen Fasine.

Se video af fremmedryttertesten HER:

 

Det lykkedes os at købe Fasines 2 årige datter A la Fasine e. Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall på A.O.S. aktionen. En aktion, der iøvrigt var præget af et utal af proffessionelle danske investorer. Der blev købt en lang række føl og ungheste til Danmark.

Se video af Fasine og Isabel Freeses vinderridt til Bundeschampionatet HER:

 

Samtidigt købte vi i partnerskab med Paul Schockemouhle den unge hingst For Romance II, som er en flot og velgående helbror til Fasine og For Romance.

 

Trukket på vores første hoppestamme gennemførte den 3 årige hingst Feel Good e. Fürstenball x Friedensfürst x Ibikus en flot 35 dages test med 835 point og kan nu færdigkåres i Dansk Varmblod. Hingsten blev som føl solgt til Lars Stage og Brune Vantomme, der har manegeret hingsten forbilledligt.

 

Rose Marie og Donna Silver deltog i ECCO CUP finalerne og sluttede samlet på en flot 4. plads. Rose har i sommer skiftet træner til Rune Willum og dette skifte har givet stor fremgang til ekvipagen.  Vi er meget taknemmelige for den store støtte de unge ryttere modtager fra ECCO og der er ingen tvivl om, at dette også for fremtiden har stor betydning for vores mange unge rytteres udvikling.

Se ridtet fra Middelfart HER:

 

Hingstekåringen i Oldenburg Verband blev en stor oplevelse, hvor vores unge hingst For Romance II blev præmiehingst og Fürsten-Look hauptpræmiesieger. Den prestigefulde titel tildeles på baggrund af hans aflagte prøve, egenpræstation samt føllenes kvalitet.

 

Året sluttede på fornem vis af med, at Fürstenball nu topper det tyske dressurindeks med et indeks på 175. 

 

Vi har netop afsluttet vores startegiproces for 2016 og med styrkelsen af vores team med Niels Therkelsen tør jeg godt love, at vi hæver overliggeren endnu engang.

Se præsentation af HPhorses HER:

 

Tak for al opbakning til familie, venner, kunder og gode samarbejdspartnere.

Vi glæder os til 2016 sammen med Jer.

 

 

 

 

 

 

 

 

< Tilbage