< Tilbage

Lærerige dage på skønne Blue Hors. 17-10-2022 - 16:06

3 af vores skønne hopper, der både er i sport og avl var kvalificeret til finalestævnet i Dansk Rideforbunds Championatsfinaler på Blue Hors. 

 

Vores 2 højt værdsatte medarbejdere Maria Falkner Hansen og Stephanie Adstofte tog turen med og det kom der gode og brugbare erfaringer udaf. 

 I 4 års klassen havde vi Lorna Caledonia (Vitalis x Royal Hit x Ramino) med. 

 

Hun er en stor lidt ufærdig hoppe, som endnu mangler noget styrke. Til gengæld er hun udstyret med 3 gode gangarter og ridelighed til overflod. Maria har fra første gang hun sad på hende sagt, at hun giver den dejligste følelse. Hun bærer fornemt dressurblod, idet hendes mor Loretta Live er søster til bl.a. Sandro Hit og Diamond Hit. Begge disse hingste har ligget i top 10 på FEI`s rankingliste. Ydermere er hun søster til Marianne Helgstrands Grand Prix hest Supermario. Hendes helbror, den kårede Vital Hit (gestüt Schafhof) vandt i år Oldenburger Landeschampionat. En anden bror efter Dante Weltino sluttede i år som 2èr i det engelske dressurchampionat. 

 

Vi venter i 2023 føl via embryo transfer med Fürstenball og MSJ Q. 

 

Se ridtet fra trøstfinalen HER: 

 

I 7 års klassen havde vi de 2 elitehopper Best of Mount st. John OLD og Dollar Girl med.  

 

Best of Mount st. John OLD (Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall) er trukket på velnok Tysklands bedste hoppefamilie, idet hendes mor er søster til bl.a For Romance I og II, Fasine, Feinrich og Fürstin Gesine. 

 

Hun har haft en skadespause på 2.5 måned i sommer og er lidt efter hendes uddannelse. Vi er sikre på, at hun henover efteråret og vinteren får den nøvendige styrke til at gå de krævende 7 års programmer svarende til Prix st. Georg. 

 

Vi venter i 2023 føl via embryo transfer med Vitalis. 

 

Se ridtet fra den indledende klasse HER: 

 

Dollar Girl (De Niro x San Amour x Donnerhall) har haft en meget flot udvikling henover året og gik 2 flotte ture. 

 

Se ridtet HER: 

 

Det er uvurderlig træning for både ryttere og heste at deltage i dette flotte stævne, og vi føler os overbevist om at dette ruster os godt til fremtiden. 

 

 

< Tilbage